Uusi jäsenetu: Elixia Online Training -palvelu maksutta käyttöösi

Uusin jäsenetumme kutsuu sinua liikkumaan! Elixia Online Training on verkkovalmennusympäristö, josta löytyy yli 120 ohjattua online-tuntia sekä yli 100 treeniohjelmaa – kaikki sinulle nyt ilmaiseksi.

Tämän päivän maailma, jossa olemme väkisinkin joutuneet pienentämään liikkumissädettämme sekä pitämään mielessä turvavälit ja kokoontumisrajoitukset, vaatii meiltä sopeutumista.

Olemme vallitsevan maailmantilan pyörteissä joutuneet mukauttamaan vanhoja tapojamme uudenlaisiksi. Jos emme pääse jumppaan tai salille, mennään ulos lenkille – tai punnerretaan olohuoneen lattialla! Joka tapauksessa kehomme ja mielemme tarvitsevat actionia sekä vastapainona palautumista ja lepoa.

Muuttuneessa ympäristössä myös itsensäjohtamisen taidot korostuvat: uudenlaisessa arjessa on hyvin tärkeää varata aikaa omasta hyvinvoinnista huolehtimiseen. Me MMA:ssa kehitämme jäsenpalvelujamme vastaamaan ajan muutoksia. Nyt tarjoamamme uuden jäsenedun myötä pääset liikkumaan ja pitämään huolta hyvinvoinnistasi ajasta ja paikasta riippumatta Elixian Online Training -palvelun avulla!

Mistä on kyse?

  • Elixia Online Training -palvelun avulla voit harjoitella joko tietokoneen, tabletin, puhelimen tai älytelevisio välityksellä.
  • Harjoitukset voit tehdä missä vain ja milloin vain.
  • Treenata voit yksin tai yhdessä ystävien, perheen ja työkavereiden kanssa.
  • Harjoitusten kestot ja haasteellisuus vaihtelevat eri kategorioista riippuen. Voit valita esimerkiksi hikitreenin, tanssitunnin, joogan tai meditaatio-ohjauksen. Treeniohjelmia löytyy moneen eri tarkoitukseen, kuten voiman kasvattamiseen, kunnon kohotukseen, liikkuvuuden parantamiseen ja painonpudotukseen.
  • Palvelu sisältää lisäksi lyhyitä muutaman minuutin (2, 5 ja 7 min.) taukoliikuntavideoita, joita kannattaa kokeille esimerkiksi etätyöpäivien aikana.
  • Harjoituksia löytyy sekä ihan aloittelijoille että kokeneille harrastajille.

Treenipalvelu ei edellytä Elixia-liikuntakeskusten jäsenyyttä.

Tutustu etuun tarkemmin ja katso ohjeet palveluun kirjautumiseen Oma MMA:sta, niin pääset aloittamaan treenit vaikka heti!