Alueelliset työllisyyshankkeet

Kaipaatko vertaistukea, koulutusta tai inspiraariota työnhakuun? Osallistu monipuolisiin alueellisiin työllisyyshankkeisiin.

Uudellamaalla Työnhakuveturi

Työnhakuveturi järjestää Uudellamaalla pienryhmiä, luentoja sekä koulutuksia. Tilaisuuksien aiheina ovat oman osaamisen tunnistaminen, työnhakutaitojen parantaminen ja voimavarojen lisääminen. Työnhakuveturi tarjoaa mahdollisuuden verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien kanssa.

Pirkanmaalla Uratehdas

Uratehdas järjestää Pirkamaalla useita kertoja viikossa monipuolisia ja laadukkaita työnhakuun liittyviä valmennuksia sekä pienryhmätoimintaa työnhakijoille.

Uratehdas toimii aktiivisesti kontakti­foorumina yritysten ja työn­hakijoiden välillä LinkedIn-ryhmässä, järjestämällä yritysesittelytilaisuuksia ja muita tilaisuuksia sekä toimimalla yhteistyössä alueen elinkeinoelämää edustavien tahojen kanssa.

Varsinais-Suomessa ja Satakunnassa Urapurje

Urapurje on perustettupalvelemaan varsinaissuomalaisia korkeakoulutettuja, esimiehiä ja asiantuntijoita työurakysymyksissä. Urapurje järjestää pienryhmä- ja vertaistukitoimintaa Varsinais-Suomessa ja Satakunnassa.

Oulun seudulla, Kainuussa tai Lapissa Urasampo

Valtaosa Urasammon toiminnoista on suunnattu työnhaussa oleville, mutta Urasammon palveluihin voivat osallistua kaikki uutta nostetta uralleen haluavat jäsenemme. Mukana on niin työnhakijoita kuin työssä tai koulutuksessa oleviakin.

Urasammon tavoitteena on, että se pystyisi auttamaan mahdollisimman monia hyvän, koulutusta vastaavan työpaikan löytymisessä.