Oma MMA -palveluun kirjautuminen uudistuu 1. marraskuuta 2024

Haluamme palvella jäseniämme paremmin myös digitaalisesti, minkä vuoksi teemme Oma MMA -palvelun kirjautumistapaan muutoksen 1. marraskuuta 2024. Jatkossa kirjaudut palveluumme aina vahvalla tunnistautumisella, eli esimerkiksi pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Muutostyön vuoksi Oma MMA-palvelussamme on käyttökatko keskiviikosta 30. lokakuuta kello 13 alkaen. Katko kestää noin vuorokauden ja päättyy torstaina 31. lokakuuta. Tänä aikana palveluumme ei pääse kirjautumaan.

Käyttökatkoon saakka voit vielä kirjautua Oma MMA:han sähköpostillasi ja salasanallasi, mutta marraskuun alusta lähtien palveluun pääsee vain vahvalla tunnistautumisella.

Listasimme alle vastauksia uudistusta koskeviin kysymyksiin, tutustuthan myös niihin:

Muutos parantaa tietoturvaa ja helpottaa elämää. Vahva tunnistautuminen on tietoturvallinen tapa kirjautua Oma MMA:han. Uudistus lisää myös palvelun käyttömukavuutta, sillä voit unohtaa salasanan jatkuvan muistamisen.

Oma MMA:han voi kirjautua ainoastaan vahvalla tunnistautumisella 1. marraskuuta 2024 alkaen. Huolehdithan siis, että sinulla on pankkitunnukset tai mobiilivarmenne käytössä. Jos käytät avainlukulistaa, varmistathan, että se on päivitetty.

Poistamme mahdollisuuden kirjautua Oma MMA:han sähköpostin ja salasanan avulla 31. lokakuuta 2024. Tämän jälkeen pääset palveluun vain vahvalla tunnistautumisella.

Mobiilivarmenne on kätevä tapa tunnistautua, ja se toimii oman puhelinnumerosi avulla. Voit hankkia mobiilivarmenteen suoraan puhelinoperaattoriltasi. Varmenteen voit saada, jos olet DNA:n, Elisan tai Telian asiakas. Lisätietoa varmenteesta saat täältä: mobiilivarmenne.fi

Oma MMA -palvelu on täysin digitaalinen. Palvelua ei valitettavasti voi jatkossa käyttää ilman vahvaa tunnistautumista. Jotta pääset kirjautumaan palveluumme, suosittelemme sinua hankkimaan joko pankkitunnukset omasta pankistasi tai mobiilivarmenteen puhelinoperaattoriltasi.

Jos sinulla ei ole mahdollisuutta käyttää Oma MMA:ta, jäsenpalvelumme on täällä sinua varten! Neuvomme mielellämme kaikissa jäsenyyteesi ja Oma MMA:han kirjautumiseen liittyvissä kysymyksissä. Yhteystietomme löydät täältä »

Oma MMA:ssa voit hoitaa jäsenyyteesi liittyviä asioita mihin vuorokauden aikaan tahansa. Voit esimerkiksi tarkastella ja päivittää jäsentietojasi, hoitaa jäsenmaksuasioitasi sekä hakea alennusta jäsenmaksustasi elämäntilanteesi mukaan.

Oma MMA on myös etujesi aarreaitta! Olemme koonneet palveluun kaikki jäsenillemme räätälöidyt palvelumme ja etumme sekä tiedot kaikista yhteistyökumppaneidemme alennuksista. Käyttämällä etuja aktiivisesti saat parhaan hyödyn jäsenyydestäsi.