Palkkaneuvonta ja -laskuri

Saatko koko osaamisesi edestä palkkaa? Me haluamme tarjota sinulle konkreettiset eväät ansaitsemasi palkan neuvottelemiseen, myynnin ja markkinoinnin ammattilainen.

Mielestämme jokaisen alallamme työskentelevän tulee saada asiaankuuluvaa palkkaa. Toteutamme vuosittain myynnin ja markkinoinnin alan laajimman palkkatutkimuksen ja voimmekin ylpeästi todeta, että meillä on kattavin käsitys alamme palkoista Suomessa.

Palkkaneuvonta

Vuosittain toteuttamamme palkkatutkimus antaa meille mielenkiintoista ja arvokasta tietoa myynnin ja markkinoinnin tehtävissä toimivien palkoista. Palkkaan vaikuttavat monet eri tekijät, ja pystymmekin ottamaan huomioon palkkaneuvonnassamme muun muassa työntekijän toimialan, päätuotteet, työkokemusvuodet, alueen ja vastuut. Lue lisää ja varaa aikasi palkkaneuvontaan täältä ››

Kun tarvitset henkilökohtaista palkkaneuvontaa, ota meihin yhteyttä!

Palkkatutka

Jäsenenämme pääset käsiksi kattavaan palkkalaskuriimme eli Palkkatutkaan Oma MMA -palvelussa milloin tahansa. Palkkatutkasta löydät aina uusimpaan palkkatutkimukseemme perustuvat tiedot työsuhteisten myynnin ja markkinoinnin ammattilaisten palkoista. Palkkatutkan avulla voit arvioida, onko palkkatasosi kohdallaan vai olisiko aika ottaa palkka puheeksi esihenkilösi kanssa.

Haluatko syynätä alamme palkkoja tarkemmin?

Tutki tarkemmin myynnin ja markkinoinnin ammattilaisten vuoden 2023 palkkoja lataamalla palkkatutkimuksemme koko raportti! Jos olet jo jäsenemme,, lataa rapsa Oma MMA:sta.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.