Jäsenyys

Jäsenenämme olet osa lähes 20 000 myynnin, markkinoinnin ja oston ammattilaisen yhteisöämme. Samalla hyödyt lukuisista eduistamme ja palveluistamme, jotka on suunniteltu juuri alojemme ammattilaisten tarpeita kuunnellen.

Elämäntilanteet

Jäsenyytemme on sinua varten, oletpa sitten työssäkäyvä, opiskelija, vastavalmistunut tai yrittäjä. Olemme tukena ja apuna kaikissa työurasi käänteissä.

Liity jäseneksi

Ovemme ovat auki kaikille ammattilaisille, joita yhdistää palo myyntiin ja markkinointiin. Liity jäseneksemme ja tule kanssamme rakentamaan tulevaisuuden työelämää!

Jäsenmaksu

Jäsenmaksumme muodostuu MMA:n ja KOKO-kassan jäsenmaksusta. Maksun suuruus riippuu elämäntilanteestasi: esimerkiksi työssäkäyvänä maksat erisuuruista jäsenmaksua kuin opiskelijana.

Usein kysyttyä

Jos sinulla on kysyttävää jäsenyydestämme, kurkkaa usein meiltä kysytyt kysymykset. Emme ole ennustajia, mutta saatamme olla jo vastanneet kysymykseesi!

Suosittele jäsenyyttä

Jäsenyyttämme kannattaa suositella, sillä jokaisesta suosittelusi kautta tulleesta jäsenestä saat palkinnon – ja mahdollisesti muita etuja itsellesi ja ystävällesi!

Valitse sopiva jäsenyys elämäntilanteeseesi

Katso, mitä jäsenemme meistä tuumaavat

Jäikö jäsenyys mietityttämään?

Mietitkö, millaiseksi jäseneksi sinun kannattaa liittyä? Laita viestiä tai kilauta meille, niin katsotaan yhdessä elämäntilanteeseesi sopiva jäsenyys!