Jäsenmaksualennukset

Jäsenemme kohtaavat elämänsä varrella erilaisia vaiheita ja tilanteita, jotka saattavat vaikuttaa palkkatuloihin. Me haluamme olla jäsentemme tukena, minkä vuoksi jäsenenämme sinullakin on tietyissä elämäntilanteissa mahdollisuus saada alennusta jäsenmaksustamme tai sen osasta.

Myönnämme alennuksen prosenttiperusteisesti liiton jäsenmaksustasi hinnastomme mukaan. Käsittelemme jäsenmaksualennushakemukset aina yksilöllisesti, joten tekemämme ratkaisut perustuvat kokonaistilanteesi arviointiin. Jäsenmaksualennusten suuruudet vaihtelevat 40–50 %:n välillä.  

Jäsenmaksualennukset koskevat ainoastaan liiton jäsenmaksuosuutta, eli et voi saada alennusta työttömyyskassan jäsenmaksusta. 

Sinun tulee vuosittain hakea jäsenmaksualennusta uudestaan kirjallisesti, ellei sinulle ole myönnetty yrittäjän alennusta, eläkeläisalennusta tai yli 80-vuotiaan alennusta, jotka ovat voimassa toistaiseksi. 

Alennukseen oikeuttavat elämäntilanteet

Yrittäjän jäsenmaksualennukset

Näin haet alennusta jäsenmaksuusi

Voit hakea jäsenmaksualennusta Oma MMA -palvelussa. Käsittelemme alennushakemukset aina yksilöllisesti, joten otamme päätöksenteossa huomioon kokonaistilanteesi. 

Lähtökohtaisesti et tarvitse hakemukseesi liitteitä, vaan totuudenmukainen selvitys tilanteestasi riittää. Sinulla on kuitenkin velvollisuus esittää asian ratkaisemiseksi tarpeelliset kirjalliset dokumentit, jäljennös niistä tai jokin muu tarvittava lisäselvitys, mikäli hallitus niin vaatii. 

Jos sinulla heräsi kysyttävää, ota meihin yhteyttä laittamalla viestiä jäsenpalvelulle Oma MMA -palvelussa tai sähköpostilla osoitteeseen jasenpalvelu@mma.fi. Voit myös soittaa meille numeroon 020 122 4400. 

Etkö tiedä, voitko saada jäsenmaksualennusta?

No me autamme. Laita meille viestiä tai pirauta, niin kerromme lisää ja arvioimme, voisitko sinä olla oikeutettu jäsenmaksualennukseen.