Medialle

Etsitkö tietoa myynnin ja markkinoinnin aloista? Vai kenties asiantuntijaa kommentoimaan aloja koskevia polttavia aiheita? Lehdistön edustaja, olet oikeassa paikassa.

Me kommentoimme mielellämme ajankohtaisia myynnin, markkinoinnin ja oston alojen keskustelunaiheita. Jos kaipaat ammattijärjestön näkemystä tai etsit paikallista alojen osaajaa – me voimme olla avuksi.

Ota meihin yhteyttä

Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä matalalla kynnyksellä. Kaikissa kysymyksissäsi sinua avustaa osaavat viestinnän asiantuntijamme.

Ajankohtaista tietoa kätevästi saatavillasi

Olemme koonneet uutisemme ja tiedotteemme kätevästi saatavillesi. Lehdistötiedotteet löydät STT:n tiedotuspalvelusta, kun taas jäsenistöllemme suunnatut uutiset ja aloja koskevat asiantuntija-artikkelit on sijoitettu sivustollemme.

Teemme vuosittain joko itsenäisesti tai yhteistyössä alojamme koskevia tutkimuksia. Näistä merkittävimmät ovat vuosittainen, Suomessa alamme laajin palkkatutkimus sekä alojemme ammattilaisten näkemyksiä kartoittava Myynti & Markkinointi -barometri. Voit tutustua tutkimuksiimme täällä »

Logomme sekä kuvat puheenjohtajastamme ovat vapaasti saatavilla lehdistökäyttöön tiedotuspalvelussamme.

Toimittaja, voimmeko olla avuksi?

Moikka, mä olen Reija! Huolehdin siitä, että ajankohtaisviestinnän rattaat pyörivät jouhevasti.

Autan myös sinua parhaan mahdollisen uutisen tai artikkelin teossa. Ota yhteyttä, vaikka deadline olisi tiukka!