Organisaatio

Järjestössämme ylintä päätösvaltaa käyttävät liittokokous sekä valtuusto, jonka liittokokous valitsee neljän vuoden välein. Toimeenpanovalta on neljän vuoden välein valittavalla hallituksella, jonka apuna toimii työvaliokunta. Heidän ammattitaitoiset päätöksensä luotsaavat meitä eteenpäin alojemme ammatillisena etujärjestönä.

Hallitus

Hallituksessamme on 13 jäsentä, joiden tehtävänä on linjata järjestömme toiminnasta. Klikkaa ja katso, ketkä johtavat järjestöämme.

Valtuusto

Valtuustomme koostuu kaikkien jäsenyhdistystemme edustajista. Klikkaa ja katso, ketkä vaikuttavat valtuustossamme.

Järjestömme on osaavissa käsissä

Hallituksen ja valtuuston puheenjohtajat valitaan neljän vuoden välein pidettävässä liittokokouksessa. Liittokokouksessa päätösvalta on liiton jäsenyhdistysten edustajilla. Järjestöllämme on lukuisia jäsenyhdistyksiä ympäri Suomen. 

Valtuustomme kokoontuu säännöllisesti vähintään kaksi kertaa vuodessa. Valtuustomme merkittävin tehtävä on päättää järjestömme taloudesta, toimintasuunnitelmasta ja esimerkiksi jäsenmaksun suuruudesta. 

Hallituksemme taas johtaa järjestömme toimintaa sääntöjemme sekä liittokokouksen ja valtuustomme antamien päätösten ja suuntaviivojen mukaisesti. Käytännössä hallituksemme kokoontuu vuoden aikana useaan kokoukseen päättämään monista liiton toimintaan liittyvistä asioista.  

Säännöt

Toimintaamme ohjaavat säännöt, jotka voit kurkata alta.

Puheenjohtaja johtaa järjestömme toimintaa

Hallituksen puheenjohtaja on järjestömme puheenjohtaja. Hän johtaa järjestömme toimintaa ja on useimmiten ulospäin näkyvät kasvomme esimerkiksi erilaisissa kannanotoissa tai muussa julkisuuteen näkyvässä toiminnassa. Tällä hetkellä järjestömme puheenjohtaja on Marko Hovinmäki

Toimistomme sijaitsee Helsingissä Pasilassa. Toimistomme ja lakipalvelumme lähes 20-henkinen porukka vastaa siitä, että järjestömme rattaat pyörivät ja jäsenet saavat apua sekä palvelua aina, kun tarve sitä vaatii.  

Hallituksen ja valtuuston tehtävät pähkinänkuoressa

Olemme täällä juuri sinua varten

Moikka, mä olen Tuula, MMA:n johtaja!

Halusin vain piipahtaa kertomaan, että olemme täällä juuri sinua varten. Ota meihin siis rohkeasti yhteyttä aina, kun sinusta siltä tuntuu.