Jäsenlaskuista on löytynyt virheitä, joita korjaamme nyt – virheellisestä laskusta ei tarvitse ilmoittaa meille. Lue asiasta tarkemmin täältä ››

Pankkipalvelut

Jäsenenämme ja Danske Bankin asiakkaana pääset hyödyntämään huikeita pankkipalveluetujamme! Saat alennusta asuntolainasta sekä eri elämäntilanteisiin räätälöidyistä sijoituspalveluista. Mikäli olet vastavalmistunut, tutustu lisäksi kattavaan vastavalmistuneiden etupakettiimme.

Hyödynnä tuntuvat etusi asuntolainassa

Hyödynnä asuntolainaetusi ja säästä, sillä jäsenenämme saat asuntolainan aina edullisemmin! Hae uutta lainaa tai kilpailuta nykyinen lainasi helposti kotisohvaltasi – Danske Bank hoitaa pankinvaihdon puolestasi.

 • Saat aina automaattisesti alennuksen asuntolainan marginaalista.
 • Sinulta ei veloiteta oman asunnon asuntolainan toimitusmaksua tai järjestelypalkkiota. Normaali asuntolainan toimitusmaksu ja järjestelypalkkio on 0,60 prosenttia lainan pääomasta, aina kuitenkin vähintään 300 euroa.
 • Saat 25–50 prosentin alennuksen päivittäispalvelupaketin kuukausimaksusta niin kauan kun maksat asuntolainaa. Päivittäisetu ei koske Danske Nuoriso ja Danske Opiskelija -eturyhmiä. Päivittäispalvelupakettisi sisältää esimerkiksi kaksi tiliä ja pankkitunnukset. Alennus koskee myös MC Platinum ja Gold luottokortteja.
 • Voit hakea 4–12 kuukauden pituisia lyhennysvapaita jaksoja ilman toimitusmaksua, kun olet saanut positiivisen luottopäätöksen. Säästät vähintään 180 euroa myönnetyltä lyhennysjaksolta. Lyhennysvapaita voit käyttää haluamallasi tavalla esimerkiksi kaivatessasi talouteesi joustoa viettääksesi aikaa perheen kanssa, vahvistaaksesi osaamistasi opiskelemalla tai vaikka säästääksesi johonkin sinulle tärkeään kohteeseen.
 • Voit valita itse, miten lyhennät lainaasi. Näin sinulle jää enemmän rahaa esimerkiksi asunnon varustamiseen, uuteen elämänvaiheeseen tai vaikka tulevaisuuden pesämunaa varten. Voit asettaa lainaasi kiinteät, portaittain nousevat lyhennystasot ensimmäiselle viidelle vuodelle.

Hae asuntolainaa ››

Uutta! Tutki kotisi ympäristökestävyys osoitteessa kestavakoti.fi. Saat tietoa asuntosi ympäristövaikutuksista ja siitä, miten voit itse vaikuttaa niihin. Palvelun tuottamisesta ja asiantuntemuksesta vastaa Gaia Consulting ja sitä sponsoroi Danske Bank.

Vastavalmistuneen etupaketti

Vastavalmistuneena voit saada jopa yli 700 euron vuosittaiset edut Danske Bankilta. Pääset heti Danske Etuohjelman ylimmälle etutasolle. Saat edut ja alennukset ilman kuukausimaksua vähintään viideksi vuodeksi, jos olet valmistunut opinnoistasi kahden vuoden sisällä.

 • Laajimmat palvelut päivittäiseen pankkiasiointiisi maksutta
 • MasterCard Platinum -luottokortti
 • Sisäänpääsy yli tuhanteen lentokenttäloungeen ja kattava matkavakuutus
 • Monipuoliset palvelut säästämiseen ja sijoittamiseen
 • Tuntuvat edut asuntolainaan ja etulainoihin — muun muassa lainaa ilman avausmaksua

Käy vilkaisemassa vastavalmistuneen edut ››

Sijoita edullisemmin

Sijoittaminen kuuluu jokaiselle! Raha tai vauraus eivät ole automaattinen oikotie onneen, mutta monesti ne tuovat taloudellista mielenrauhaa ja itsenäisyyttä, jotta voit rauhassa keskittyä juuri siihen, mikä on sinulle tärkeää – voit esimerkiksi opiskella, matkustella, panostaa perheeseen tai valmistautua työelämän moninaisiin vaiheisiin.

Jäsenenämme saat sijoittamiseen liittyviä etuja Danskelta riippumatta siitä, minkä pankin asiakas olet. Sijoittamisen eduista löytyy kaikille sopiva – olitpa sitten omatoiminen sijoittaja, haet vaivatonta valmista ratkaisua tai toivot henkilökohtaista neuvontaa. Tutustu etuihin tarkemmin Danske Bankin sivuilla.

 • Kaupankäynti Online -palvelu ilman kuukausimaksuja. Maksat vasta, kun teet toimenpiteitä, jolloin maksat välityspalkkioita tekemistäsi kaupoista.
 • Varainhoito- ja sijoitusneuvontapalveluista 15 prosentin alennus.
 • Sijoittajalle Danske-tili ja verkkotunnukset veloituksetta.
 • Arvo-osuustilin siirto Danske Bankiin 0 euroa.
 • Yrittäjälle ilmainen kartoitustapaaminen ja tukea henkilökohtaisissa lainopillisissa asioissa.
 • Palvelua juuri sinun asioihisi erikoistuneilta henkilöiltä
 • Sijoituksien seuraaminen ja hoitaminen kätevästi mobiilissa.

Aloita vaurastuminen jo tänään ››

Etujen voimassaolo edellyttää, että sinulla on voimassaoleva sijoituspalvelusopimus Danske Kaupankäynnistä, Danske Sijoitusneuvonnasta tai Danske Varainhoidosta. Mikäli sopimus päättyy, noudatetaan kulloinkin voimassa olevia palveluhinnaston mukaisia maksuja ja sopimusehtoja. Muista palveluista veloitetaan kulloinkin voimassaolevan palveluhinnaston mukainen maksu.

Etulainalla joustoa talouteesi

Akavalaisena jäsenenä ja Danske Bankin asiakkaana voit hakea lainaa hyvin edullisella korolla. Etulaina soveltuu sinulle, jos tarvitset tilapäistä joustoa talouteesi esimerkiksi lomautuksen tai remontin vuoksi, etkä voi tai halua pantata omaisuutta, kuten omaa asuntoasi, lainan vakuudeksi.

Hae etulainaa ››

Pankkiedut kätevästi yhdestä paikasta

Olemme koonneet kaikki pankkietusi kätevästi yhteen paikkaan. Klikkaa ja tutustu meidän ja Danske Bankin yhteiseen verkkosivustoon.