Pankkipalvelut

Vaikka raha ja vauraus eivät takaa onnea, voivat ne tarjota taloudellista turvaa ja riippumattomuutta erityisesti epävarmoina aikoina. Näin voit rauhassa keskittyä juuri siihen, mikä on sinulle tärkeää. Jäsenenämme ja Danske Bankin asiakkaana pääset hyödyntämään huikeita pankkipalveluetujamme!

Saat muun muassa kilpailukykyisen koron puskurisäästöillesi sekä alennusta asuntolainasta ja sijoituspalveluista. Mikäli olet valmistunut lähiaikoina, tutustu lisäksi kattavaan vastavalmistuneiden etupakettiimme.

Hyödynnä tuntuvat etusi asuntolainassa

Hyödynnä asuntolainaetusi ja säästä, sillä jäsenenämme saat asuntolainan aina edullisemmin! Hae uutta lainaa tai kilpailuta nykyinen lainasi helposti kotisohvaltasi – Danske Bank hoitaa pankinvaihdon puolestasi. Jäsenenämme saat Danske Bankin asuntolainan ilman toimitusmaksua ja järjestelypalkkiota. Tällöin säästät esimerkiksi 200 000 euron lainassa 1 200 euroa. Lisäksi saat pienemmän marginaalin ja lyhennysvapaat kulutta.

Tutustu asuntolainaetuun ››

Säästä tuottavasti Danske Sadonkorjuutilillä

Nyt voit saada puskurisäästöillesi kilpailukykyistä korkoa – avaa joustava Danske Sadonkorjuutili! Jäsenenämme saat Sadonkorjuutililtä tuottoa säästöillesi riskittömästi. Tili on maksuton, ja sille oleville talletuksille maksetaan kilpailukykyistä korkoa jo heti ensimmäisestä eurosta alkaen.

Lue lisää säästämisestä ››

Sijoita edullisesti ja vaurastu

Jäsenenämme saat sijoittamiseen liittyviä etuja Danskelta, olitpa sitten omatoiminen sijoittaja, haet vaivatonta valmista ratkaisua tai toivot henkilökohtaista neuvontaa.

Aloita vaurastuminen jo tänään ››

Etulainalla joustoa talouteesi

Jäsenenämme voit hakea Danske Bankin vakuudetonta Etulainaa hyvin edullisella korolla. Etulaina soveltuu sinulle, jos kaipaat joustoa talouteesi, haaveilet esimerkiksi lomasta tai suunnittelet remonttia, etkä voi tai halua pantata omaisuutta, kuten omaa asuntoa, lainan vakuudeksi.

Lue lisää ja hae Etulainaa ››

Tutki kotisi ympäristökestävyyttä

Kestävä koti -palvelun kautta saat tietoa asuntosi ympäristövaikutuksista ja siitä, miten voit itse vaikuttaa niihin. Palvelun tuottamisesta ja asiantuntemuksesta vastaa Gaia Consulting ja sitä sponsoroi Danske Bank.

Tee kätevä testi ››

Vastavalmistuneen etupaketti

Vastavalmistuneena voit saada jopa yli 750 euron vuosittaiset edut Danske Bankilta. Etupakettiin kuuluu muun muassa Danske Platinum Plus -päivittäispalvelupaketti ilman kuukausimaksua ja Mastercard Platinum -luottokortti ilman vuosimaksua. Olet oikeutettu etuihin kaksi vuotta valmistumisestasi, vähintään viiden vuoden ajaksi.

Käy vilkaisemassa vastavalmistuneen edut ››

Pankkiedut kätevästi yhdestä paikasta

Olemme koonneet kaikki pankkietusi kätevästi yhteen paikkaan. Klikkaa ja tutustu meidän ja Danske Bankin yhteiseen verkkosivustoon.