Jäsenlaskuista on löytynyt virheitä, joita korjaamme nyt – virheellisestä laskusta ei tarvitse ilmoittaa meille. Lue asiasta tarkemmin täältä ››

Vakuutusalennukset

Jäsenetuusi automaattisesti kuuluvan Turvan kattavan vakuutuspaketin lisäksi saat jäsenenämme tuntuvia jäsenalennuksia lukuisista eri vakuutustuotteista. Niitä sinulle tarjoavat Turva ja Kaleva.

Turvan vakuutusalennukset

10 prosentin alennus Turvan vakuutuksista 

Saat jäsenenämme 10 prosentin jäsenalennuksen Turvan vapaaehtoisista jatkuvista koti-, henkilö-, ja ajoneuvovakuutuksista.

Mikäli sinulla on Turvan kotivakuutuksen lisäksi vähintään yksi edellä mainituista Turvan vapaaehtoisista vakuutuksista, saat vielä päälle 10 prosentin omistaja-alennuksen. Jos sinulla on vain yksi vakuutus, saat omistaja-alennuksen kahden vuoden asiakkuuden jälkeen. Nämä alennukset eivät koske liikennevakuutusta tai henkivakuutusta.

Lisäksi Turva tarjoaa ammattiliiton jäsenille räätälöityjä vakuutustuotteita, kuten kattavan Liittokaskon, joka sisältää erinomaisen bonusedun.

Turvaa rakkaasi Turvassa-henkivakuutuksella ​​

Elä rohkeasti tässä ja nyt– parasta turvaa läheisillesi on oma henkivakuutuksesi

Henkivakuutus ei varsinaisesti hyödytä sinua vaan heitä, jotka ovat sinulle kaikista rakkaimpia. Turvassa-henkivakuutus on uusi ja erityisesti MMA:n jäsenelle edullinen henkivakuutus: vain 6,77 €/kk*. Turvassa-henkivakuutuksen myöntää LähiTapiola Keskinäinen Henkivakuutusyhtiö.​ Laske vaikka itse turva.fi/henkivakuutus

* Hintaesimerkki vuonna 2023: 30-vuotias MMA:n jäsen, korvaussumma 100 000 €.

MMA:n henkivakuutushinta on tällä hetkellä Turvassa jäsenelle markkinoiden edullisin (Innolinkin tutkimus 2021).

Lue lisää Turvan eduista ja vakuutustuotteista ››

Kalevan vakuutusalennukset

Pysyvästi edullinen henkivakuutus – pariturvana vieläkin edullisemmin 

Saat Kalevan* henkivakuutuksen pysyvästi edulliseen jäsenetuhintaan. Henkivakuutus korvaa sekä sairaudesta että tapaturmasta johtuvan kuoleman. Hyödynnä jäsenetu ja laajenna perheesi vakuutusturvaa!

MMA:n jäsenenä voit hankkia merkittävästi edullisimman henkivakuutuksen 52 % normaalihintoja edullisemmin. Etua jo hyödyntäneet jäsenemme säästävät keskimäärin noin 385 euroa vuodessa.

Henkivakuutus turvaa perheesi taloushuolilta, jos sinulle sattuisi pahin. Vakuutuksen voit hankkia joko vain itsellesi tai vieläkin edullisempana pariturvana itsellesi ja puolisollesi. Pariturvassa riittää, että toinen vakuutetuista on MMA:n jäsen.

Lue lisää miksi tarvitset henkivakuutuksen ››

Lasket henkivakuutuksesi hinnan näppärästi alla olevalla laskurilla tai osoitteessa kalevavakuutus.fi
Laskurissa voit helposti vertailla yksilöturvien ja pariturvan hintaeroja.

Testaa tarvitsetko henkivakuutuksen ››

Edulliset tapaturmavakuutukset – vaikka koko perheelle

Kalevan* vakuutusedut koskevat koko perhettä. Sinä ja puolisosi voitte räätälöitä juuri teidän tarpeisiinne kattavat ja edulliset tapaturmavakuutukset.

Voit ottaa myös lapsillesi todella edullisen tapaturmavakuutuspaketin – jopa alle 4 eurolla kuukaudessa. Vakuutus on voimassa kaikkialla maailmassa ja ilman omavastuuta sekä kattaa mm. kilpaurheilun 18-vuotiaaksi asti. 

Uusiin vakuutuksiin saat lisäetuna jokaiselle vakuutetulle myönnettävä Selviytymisturvan kuolintapauksen varalle. Vuonna 2022 edun arvo on 2 000 euroa.

Tunnista tapaturmavakuutuksen ja henkivakuutuksen erot ››

*) Vakuutuksen myöntäjäyhtiö on yhteistyökumppanimme Keskinäinen Vakuutusyhtiö Kaleva, jonka asiakas- ja korvauspalvelusta vastaa If Vahinkovakuutus Oyj, Suomen sivuliike.