Vakuutusalennukset

Jäsenetuusi automaattisesti kuuluvan Turvan kattavan vakuutuspaketin lisäksi saat jäsenenämme tuntuvia jäsenalennuksia lukuisista eri vakuutustuotteista. Niitä sinulle tarjoavat Turva ja Kaleva.

Turvan vakuutusalennukset

10 prosentin alennus Turvan vakuutuksista 

Saat jäsenenämme 10 prosentin jäsenalennuksen Turvan vapaaehtoisista jatkuvista koti-, henkilö-, ja ajoneuvovakuutuksista.

Mikäli sinulla on Turvan kotivakuutuksen lisäksi vähintään yksi edellä mainituista Turvan vapaaehtoisista vakuutuksista, saat vielä päälle 10 prosentin omistaja-alennuksen. Jos sinulla on vain yksi vakuutus, saat omistaja-alennuksen kahden vuoden asiakkuuden jälkeen. Nämä alennukset eivät koske liikenne- tai henkivakuutusta.

Lisäksi Turva tarjoaa ammattiliiton jäsenille räätälöityjä vakuutustuotteita, kuten kattavan Liittokaskon, joka sisältää erinomaisen bonusedun.

Turvaa rakkaasi Turvassa-henkivakuutuksella ​​

Henkivakuutus ei varsinaisesti hyödytä sinua vaan heitä, jotka ovat sinulle kaikista rakkaimpia. Turvassa-henkivakuutus on erityisesti MMA:n jäsenelle edullinen henkivakuutus, jonka myöntää LähiTapiola Keskinäinen Henkivakuutusyhtiö.​

MMA:n henkivakuutushinta on tällä hetkellä Turvassa jäsenelle markkinoiden edullisin (Innolinkin tutkimus 2021).

Lue lisää Turvan eduista ja vakuutustuotteista ››

Kalevan vakuutusalennukset

Pysyvästi edullinen henkivakuutus – pariturvana vieläkin edullisemmin 

Henkivakuutus turvaa perheesi taloushuolilta, jos sinulle sattuisi pahin. Saat Kalevan* henkivakuutuksen pysyvästi edulliseen jäsenetuhintaan. Henkivakuutus korvaa sekä sairaudesta että tapaturmasta johtuvan kuoleman.

MMA:n jäsenenä voit hankkia merkittävästi edullisimman henkivakuutuksen 51 prosentin pysyvällä alennuksella. Alennus myönnetään sekä omasta että puolisosi vakuutuksesta. Pariturvassa riittää, että toinen vakuutetuista on MMA:n jäsen. Etua jo hyödyntäneet jäsenemme säästävät keskimäärin noin 455 euroa vuodessa.

Lasket henkivakuutuksesi hinnan näppärästi alla olevalla laskurilla tai Kalevan sivuilla. Laskurissa voit helposti vertailla yksilöturvien ja pariturvan hintaeroja.

Edulliset tapaturmavakuutukset – vaikka koko perheelle

Kalevan* vakuutusedut koskevat koko perhettä. Sinä ja puolisosi voitte räätälöidä juuri teidän tarpeisiinne kattavat ja edulliset tapaturmavakuutukset.

Voit ottaa myös lapsillesi todella edullisen Primus-tapaturmavakuutuspaketin, joka on voimassa aina 25 ikävuoteen saakka. Vakuutus on voimassa kaikkialla maailmassa ilman omavastuuta, jonka lisäksi se kattaa kilpaurheilussa sattuneet tapaturmat 18 ikävuoteen asti.

*) Vakuutuksen myöntäjäyhtiö on yhteistyökumppanimme Keskinäinen Vakuutusyhtiö Kaleva, jonka asiakas- ja korvauspalvelusta vastaa If Vahinkovakuutus Oyj, Suomen sivuliike.