Vakuutusalennukset

Jäsenenämme saat jäsenalennusta myös Turvan muista vakuutustuotteista sekä Ifin Primus henkivakuutuksesta.

10 %:n alennus Turvan vakuutuksista 

Saat jäsenenämme 10 % jäsenalennuksen vapaaehtoisista ja jatkuvista vakuutuksista, joilla tarkoitetaan koti-, henkilö-, kasko-, lemmikki- ja venevakuutuksia. Mikäli sinulla on Turvan kotivakuutuksen lisäksi vähintään yksi edellä mainituista vapaaehtoisista vakuutuksista, saat vielä päälle 10 % omistaja-alennuksen. 

Jos sinulla on vain yksi vakuutus, saat omistaja-alennuksen kahden vuoden asiakkuuden jälkeen. Nämä alennukset eivät koske liikennevakuutusta. 

Lisäksi Turva tarjoaa jäsenillemme räätälöityjä vakuutustuotteita, kuten kattavan Liittokaskon sekä Henkikulta- ja Parikulta-henkivakuutukset. 

Lue lisää Turvan eduista ja vakuutustuotteista ››

Yli 50 %:n alennus Ifin Primus-henkivakuutuksesta 

Ifin ja Keskinäisen Vakuutusyhtiö Kalevan yhteistyöjärjestön jäsenenä tai jäsenen puolisona voit hankkia Suomen edullisimman henkivakuutuksen jopa 52 %:n alennuksella.  

Vakuutus turvaa perheesi taloushuolia, jos sinulle sattuisi kaikkein pahin. Henkivakuutuksella kerralla maksettava korvaussumma auttaa hetkellä, kun huolia on jo muutenkin riittävästi. Voit valita haluamasi turvasumman neuvottelemaamme maksimisummaan asti.  

Hanki henkivakuutus ››