Saapuminen

Oletko tulossa piipahtamaan luonamme? Toimistomme sijaitsee Pasilan sydämessä, vain kivenheiton päässä kauppakeskus Triplasta. Tervetuloa!

Huomioithan, että teemme töitä paljon myös etäyhteyksien päästyä. Olethan meihin ensin yhteydessä, jos olet tulossa käymään.

Käyntiosoitteemme ja saapumisohje

Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA:n toimisto
Asemamiehenkatu 2, 9. krs
00520 Helsinki

Toimistorakennuksemme sisäänkäynti sijaitsee sisäpihan puolella kävelykannella. Sisäänkäynti on neljännen kerroksen kohdalta, ei ensimmäisen ja löydät sen rakennukseen sisäpihan sisimmäisestä kulmasta.

Mikäli saavut Messukeskukselta päin, pääset kävelykannelle kätevästi esimerkiksi Pasilan kirjaston kohdalta. Triplasta tullessasi olet jo valmiiksi kävelykannella. Voit katsoa MMA:n toimiston sijainnin alla olevasta pysäköintiohjeesta.

Vieraspysäköinti

MMA:n toimiston läheisyydestä, kävelykannen alta löytyy pysäköintialue, jossa on vieraspaikkoja.

Pysäköinti maksaa 2 euroa tunnilta (ensimmäisen tunnin jälkeen 15 minuuttia 50 senttiä). Voit maksaa kortilla tai rahalla. Easypark-sovellus ei toimi.

Kun olet päässyt Rautatieläisenkadulla (jonka varrella Messukeskus sijaitsee) Holiday Inn -hotellin kohdalle, käänny sitä vastapäätä sijaitsevan mustan 9-kerroksisen talon ja vaalean Akava-talon välistä Asemamiehenkadulle. Aja niin pitkälle, että seinä tulee vastaan. Vasemmalla puolella on parkkipaikan puomi.

Vieraspaikat sijaitsevat keskellä. Merkityille paikoille ei voi pysäköidä.

Nouse puomin vierestä lähteviä portaita ylös kävelykannelle. MMA:n toimisto sijaitsee oikealla näkyvän mustan talon 9. kerroksessa (Asemamiehenkatu 2). Pääsisäänkäynti löytyy keskeltä taloa.