Työsuhteessa

Jos koet paloa myyntiin ja markkinointiin, tule tiennäyttäjien joukkoon! Jäsenenämme hyödyt lukuisista eduistamme ja rakennat kestävää työelämää kanssamme.

Työsuhteisen jäsenyys on tarkoitettu sinulle, joka olet joko vakituisessa tai määräaikaisessa työsuhteessa. Koulutustaustallasi tai ammattinimikkeelläsi ei ole väliä – riittää, että sinulla on palo myyntiin ja markkinointiin. Jäseneksemme ovat tervetulleita kaikki myynnin, markkinoinnin ja oston alan ammattilaiset.

Tyypillisiä jäsentemme ammattinimikkeitä ovat myynti- tai markkinointipäällikkö, avainasiakaspäällikkö, myyntiedustaja, myynti- tai markkinointijohtaja, tekninen myyjä, toimitusjohtaja, automyyjä, tuotespesialisti, myynnin tai markkinoinnin asiantuntija sekä markkinointiviestinnän asiantuntija.

Jäsenenämme saat käyttöösi kaikki kehutut etumme ja palvelumme: työttömyysturvan, lakineuvontaa, koulutuksia, palkkatietoja, hyvinvointipalveluja, alennuksia ja paljon muuta.

Mitä työsuhteisen jäsenyys maksaa?

Kilpailukykyinen ja kuukausiperusteinen jäsenmaksumme koostuu järjestömme sekä työttömyyskassamme erillisistä jäsenmaksuista. Voi itse valita, liitytkö ainoastaan liiton jäseneksi vai turvaatko työuraasi lisäksi työttömyyskassamme jäsenyydellä. Muista siis liittymislomaakkeella valita, että liityt työttömyyskassan jäseneksi, jos haluat työttömyysturvan.

Vuonna 2024 työsuhteessa olevan jäsenen liiton jäsenmaksu on 29,75 euroa kuukaudessa ja työttömyyskassamme jäsenmaksu on 5,25 euroa kuukaudessa. Yhteensä jäsenyys maksaa siis 35 euroa kuukaudessa tai 420 euroa kalenterivuodessa. Jos liityt kesken vuoden, maksat vain niistä kuukausista, jolloin olet jäsen.

Voit maksaa koko vuosimaksusi joko kerralla tai neljässä erässä. Jos liityt jäseneksemme kesken vuoden tai haet alennusta, voi seuraavan laskusi eräpäivä hieman vaihdella. 

Usein kysyttyä jäsenyydestä

Tulevaisuus tarvitsee tiennäyttäjiä

Me myynnin, markkinoinnin ja oston ammattilaiset olemme liikettä luova voima. Näytämme tietä uusille tuotteille ja palveluille sekä tunnemme asiakkaan ajassa elävät tarpeet.

Tulevaisuus tarvitsee meitä. Liity sinäkin tiennäyttäjien joukkoon!