Palvelut ja edut

Meiltä löydät myynnin ja markkinoinnin väen tarpeisiin suunnittelemamme palvelut ja edut, joiden avulla menestyt työelämässä itseäsi puhuttelevalla tavalla.

Normaalisti pulittaisit vastaavista palveluista vähintään 1 534 euroa – jäsenenämme vain murto-osan! Tehdäänkö kaupat?

Työttömyyskassa

Jos työelämä yllättää, käy kassan kukkarolla. Kassa on taloudellinen turvaverkkosi esimerkiksi lomautus- ja irtisanomistilanteissa. Jäsenenämme olet KOKO-kassan hellässä huomassa.

Lakipalvelu

Kysyttävää työsopimuksesta? Erimielisyyksiä edustussopimuksessa? Jäsenenämme saat lakineuvontaa enemmän ja vähemmän kiperiin juridiikan kysymyksiin.

Urapalvelut

Onko tavoitteenasi olla myyntitykki tai markkinointimaagikko? Olemme tiennäyttäjäsi – meiltä saat neuvoa, valmennuksia ja koulutuksia urallasi etenemisen tueksi.

Koulutukset ja tapahtumat

Ei oppi ojaan kaada. Kehitä osaamistasi tarjoamiemme maksuttomien ja edullisten koulutusten kautta. Koulutuksiamme kuvaavat laadukkuus, ajankohtaisuus sekä ammattitaitoiset kouluttajat.

Vakuutukset

Jäsenenämme säästät nyt ja tulevaisuuden itsellesi. Saat ilmaisia vakuutuksia sekä alennusta esimerkiksi henkivakuutuksesta, asuntolainan kuluista ja sijoituspalveluista. Kuin laittaisi rahaa pankkiin!

Lomahuoneistot

Myynnin ja markkinoinnin supersankaritkin tarvitsevat välillä taukoa työstä. Jäsenenämme voit vuokrata edullisesti lomahuoneistoja ympäri Suomen. Kutsuuko jo Kuusamo?

Ja paljon muita

Ei lista tähän loppunut. Meillä on lukuisia alennuksia jäsenillemme. Käy kurkkaamassa!

Liity jäseneksi ja lunasta edut

Joko vakuutuit jäsenyytemme hyödyistä? Kipin kapin siis liittymään! Mitä pikemmin sen teet, sitä nopeammin saat palvelumme käyttöösi.

Kysyttävää palveluista ja eduista?

Mari täällä moi! Jäikö jokin palvelu tai etu mietityttämään?

Nappaa luuri käteen ja laita viestiä tai soittele, niin jutellaan mietinnät selviksi!