Opiskelija

Valmistaudu työelämään jo ennen valmistumista! Meiltä saat tukea ja verkostoja tulevaisuuden myynnin tai markkinoinnin työurallesi ilmaiseksi tai edulliseen hintaan.

Opiskelijana saat meiltä opiskeluittesi ajan maksutta hurjan määrän kehuttuja palveluja ja etuja. Et maksa mitään esimerkiksi myyntiin ja markkinointiin erikoistuneista lakipalveluista taikka kiinnostavista koulutuksista ja tapahtumista. Lyödäänkö diili lukkoon?

Pienellä panostuksella, eli muutamalla eurolla vuodessa, voit laajentaa jäsenyyttäsi. Tällöin saat myös kattavia vakuutuksia sekä työttömyysturvan. Saat haluamasi palvelut valitsemalla joko Basic-opiskelijajäsenyyden tai All in -opiskelijajäsenyyden. Valitse itsellesi sopivin!

Basic-opiskelijajäsenyys on ilmainen

Basic-opiskelijajäsenyys on maksuton ja kestää koko opintojesi ajan.

Jäsenyyteen kuuluvat kaikki edut ja palvelut lukuun ottamatta työttömyyskassaa ja vakuutuksia (ammatillinen vastuu- ja oikeusturvavakuutus sekä vapaa-ajan tapaturma- ja matkustajavakuutus). Jäsenyytemme ei velvoita sinua mihinkään valmistuttuasi.

All in -opiskelijajäsenyys on vakuuttava

All in -opiskelijajäsenyys maksaa 9 euroa vuodessa. Jäsenyys sisältää kaikki etumme ja palvelumme lukuunottamatta työttömyyskassaa. Tähän jäsenyyteen sisältyvät myös ammatillinen vastuu- ja oikeusturvavakuutus sekä vapaa-ajan tapaturma- ja matkustajavakuutus, jotka eivät kuulu ilmaiseen jäsenyyteen.

Valmistuttuasi siirryt työsuhteiseksi jäseneksi ja saat ensimmäiset 24 kuukautta jäsenyydestämme puoleen hintaan. Tällöin säästät lähes 300 euroa. Jäsenyys ei kuitenkaan sido sinua mihinkään.

Teetkö töitä opintojen ohella?

Jos käyt töissä opiskelun ohella, voit lisätä opiskelijajäsenyyteen myös työttömyyskassan jäsenyyden. Tällöin voit saada työttömyyden iskiessä ansiosidonnaista päivärahaa.

Työttömyyskassan jäsenyys maksaa 9 euroa kuukaudessa eli 108 euroa kalenterivuodelta. Maksat vain kuukausista, jolloin olet jäsen. Voit valita työttömyyskassan jäsenyyden liittymislomakkeella. Kassan jäsenyyden voi liittää kumpaankin edellä esiteltyyn opiskelijajäsenyyteen.

Yleisiä kysymyksiä jäsenyydestä

Valmistaudu tulevaisuuteen ajoissa

Jäsenyydellämme valmistaudut tulevaisuuden työelämään hyvissä ajoin. Saat tietoa, tukea ja esimerkiksi ilmaisia verkkoliikuntatunteja.

Jäsenyytemme ei ole ikinä määräaikainen – pääset meistä eroon yhtä helposti kuin liitytkin.