Opiskelija

Valmistaudu työelämään jo ennen valmistumista! Meiltä saat tukea ja verkostoja tulevaisuuden myynnin tai markkinoinnin työurallesi alle kympillä vuodessa.

Päätoimisena opiskelijana saat meiltä opiskeluittesi ajan erittäin edulliseen hintaan hurjan määrän kehuttuja palveluja ja etuja. Yhdeksän euron vuosimaksulla saat käyttöösi kaikki palvelumme kuten myyntiin ja markkinointiin erikoistuneen lakipalvelumme sekä kiinnostavat koulutuksemme ja tapahtumamme. Lyödäänkö diili lukkoon?

Opiskelijajäsenyytemme on nappivalinta

Opiskelijajäsenyytemme maksaa 9 euroa vuodessa. Jäsenyys sisältää kaikki etumme ja palvelumme lukuun ottamatta työttömyyskassaa, ja sen maksimikesto on neljä vuotta.

Valmistuttuasi siirryt työsuhteiseksi jäseneksi ja saat ensimmäiset 24 kuukautta jäsenyydestämme puoleen hintaan ja säästät yli 350 euroa jäsenmaksuissa! Lue lisää vastavalmistuneen diilistä täällä »

Teetkö töitä opintojen ohella?

Jos käyt töissä opiskelun ohella, voit lisätä opiskelijajäsenyyteen myös työttömyyskassan jäsenyyden. Tällöin voit saada työttömyyden iskiessä ansiosidonnaista päivärahaa.

KOKO-työttömyyskassan jäsenyys maksaa 5,25 euroa kuukaudessa eli 63 euroa kalenterivuodelta. Maksat vain kuukausista, joina olet jäsen. Voit valita työttömyyskassan jäsenyyden liittymislomakkeella.

Yleisiä kysymyksiä jäsenyydestä

Valmistaudu tulevaisuuteen ajoissa

Jäsenyydellämme valmistaudut tulevaisuuden työelämään hyvissä ajoin. Saat tietoa, tukea ja esimerkiksi ilmaisia verkkoliikuntatunteja.

Jäsenyytemme ei ole ikinä määräaikainen – pääset meistä eroon yhtä helposti kuin liitytkin.