CV- ja työhakemuspohjat

Aiheuttaako CV:n ja työhakemuksen laatiminen päänvaivaa? Kaipaatko apua työnhaun dokumenttien kanssa? Jäsenenämme saat työnhakusi tueksi veloituksetta kumppanimme Minjonin suunnittelemat CV- ja työhakemuspohjat sekä online-kurssin CV:n laatimiseen.

Minjonin kokeneet rekrytoinnin ammattilaiset ovat käyneet läpi tuhansia työhakemuksia ja tietävät, mitä työnantajat haluavat niissä nähdä. Ei siis enää päänsärkyä CV:stä – Minjonin pohjilla laadit työnhaun dokumentit vaivattomasti ja kevyesti!

Paketit ovat rekrytoijien suunnittelemia ja Minjon on räätälöinyt ne myynnin ja markkinoinnin ammattilaisille. Materiaalipaketteja on valittavanasi kaksi erilaista:

  1. CV- ja työhakemuspohjamateriaalit, joita on kaksi eri versiota: perus- ja asiantuntijapaketti.
  2. CV-pohjapaketti sekä online-kurssitallenteet CV:n laatimiseen.

Jäsenenämme saat maksutta käyttöön yhden tarjolla olevista paketeista. Nouda koodi Oma MMA:sta edun lunastamista varten.

Tutustu työnhakupakettien sisältöihin täältä »

Jäsenenämme saat myös 15 prosentin alennuksen Minjonin muista palveluista. Hyödynnä alennuksesi vaikka henkilökohtaiseen CV-sparraukseen!

”Halusimme luoda helppokäyttöiset CV- ja työhakemuspohjat, jotka esittävät osaamisesi kristallin kirkkaasti ja tuovat persoonasi kivasti esiin!” – Camilla Kylander, CEO & Senior Recruiter, Minjon

Minjon on vuonna 2015 perustettu suomalainen rekrytointialan yritys. Minjon auttaa yrityksiä löytämään työntekijöitä erilaisiin kaupallisen ja juridisen alan tehtäviin suorarekrytoinnin ja henkilöstövuokrauksen kautta. Lisäksi Minjon tarjoaa erilaisia urapalveluita työnhakijoille työnhakuun, urakehitykseen sekä motivaatioon liittyen.