Jäsenlaskuista on löytynyt virheitä, joita korjaamme nyt – virheellisestä laskusta ei tarvitse ilmoittaa meille. Lue asiasta tarkemmin täältä ››

CV- ja työhakemuspohjat

Aiheuttaako CV:n ja työhakemuksen laatiminen päänvaivaa? Kaipaatko apua työnhaun dokumenttien kanssa? Jäsenenämme saat työnhakusi tueksi veloituksetta kumppanimme Minjonin suunnittelemat CV- ja työhakemuspohjat sekä online-kurssin CV:n laatimiseen.

Materiaalipaketteja on valittavanasi kaksi erilaista. Toisesta paketista saat käyttöösi CV- ja työhakemuspohjamateriaalit, josta on kaksi eri versiota: perus- ja asiantuntijapaketti. Toisessa paketissa taas on CV-pohjapaketti ja online-kurssitallenteet CV:n laatimiseen.

Nappaa paketti talteen ja hyödynnä etusi

Jäsenenämme saat maksutta käyttöön yhden tarjolla olevista paketeista. Nouda koodi Oma MMA:sta edun lunastamista varten.

Tutustu pakettien sisältöihin täältä

Paketit ovat rekrytoijien suunnittelemia. Minjon on räätälöinyt ne myynnin ja markkinoinnin ammattilaisille.

Eikä tässä vielä kaikki! MMA:n jäsenenä saat 15 prosentin alennuksen Minjonin muista palveluista. Hyödynnä alennuksesi vaikka henkilökohtaiseen CV-sparraukseen.

Minjonin kokeneet rekrytoinnin ammattilaiset ovat käyneet läpi tuhansia CV:itä ja tietävät, mitä työnantajat haluavat niissä nähdä. Ei siis enää päänsärkyä CV:stä – Minjonin pohjilla laadit työnhaun dokumentit vaivattomasti ja kevyesti! 

”Halusimme luoda helppokäyttöiset CV- ja työhakemuspohjat, jotka esittävät osaamisesi kristallin kirkkaasti ja tuovat persoonasi kivasti esiin!”

– Camilla Kylander, CEO & Senior Recruiter @Minjon

Minjon on vuonna 2015 perustettu suomalainen rekrytointialan yritys. Minjon auttaa yrityksiä löytämään työntekijöitä erilaisiin kaupallisen ja juridisen alan tehtäviin suorarekrytoinnin ja henkilöstövuokrauksen kautta. Lisäksi Minjon tarjoaa erilaisia urapalveluita työnhakijoille työnhakuun, urakehitykseen sekä motivaatioon liittyen. Lue lisää.