Alennukset ja muut edut

Kaikkien muiden etujemme lisäksi tarjoamme sinulle myös alennuksia vaikka millä mitalla! Alennuksiamme hyödyntämällä majoitut edullisemmin lukuisissa kotimaisissa hotelleissa, tankkaat ja risteilet halvemmalla sekä saat alennusta eri tuotteista ja palveluista.

Reissaa, majoitu ja shoppaile edullisemmin

Jäsenenämme olet oikeutettu alennuksiin ja etuihin kymmenistä hotelleista, kylpylöistä, risteilyistä, suoratoistopalveluista, verkkokaupoista ja monista muista hauskoista ja hyödyllisistä asioista.

Member+ on maksuton jäsenetupalvelu akavalaisten liittojen jäsenille ja heidän perheilleen. Kirjaudu palveluun Oma MMA:n kautta ja ota kaikki hyöty irti jäsenyydestäsi!

Aloita etujesi plärääminen täältä ››

Fressi Hyvivointikeskuksista voimaa arkeen

Kotimainen kuntosali- ja hyvinvointikeskusketju Fressi tarjoaa jäsenillemme huippuedun hyvinvointia tukemaan. Valitse itsellesi sopivin Fressin lähes 50 toimipisteestä Suomessa ja ota liikunta osaksi arkeasi!

Liityt Fressin asiakkaaksi ilman liittymismaksua sekä saat viiden euron alennuksen kuntosalijäsenyyden kuukausihinnasta liittyessäsi toistaiseksi voimassa olevaan tai määräaikaisena 12 kuukautta voimassa olevaan asiakkuuteen.

Nappaa alekoodit OmaMMA:sta ››

Tuoreimmat bisneskirjat taskussasi

Jäsenenämme saat maksutta käyttöösi Alma Talent Kirjat -mobiilisovelluksen. Sovelluksessa on kattava valikoima Suomen uusimpia ja kiinnostavimpia e-kirjoja ja äänikirjoja. Ne tarjoavat sinulle työssäsi tarvittavaa hyödyllistä tietoa johtamisesta, myynnistä ja markkinoinnista sekä työkaluja itsesi kehittämiseen.

Printtikirjojen ystäville tarjoamme 15 prosentin alennuksen Alma Talent Shopin koko valikoimasta.

Hae ohjeet ja koodit etujesi lunastamiseen Oma MMA:sta ››

Profinder jeesaa myynnin vauhdittamisessa

Profinder-palvelusta saat itsepalveluna parasta dataa myyntityön tueksi: muun muassa kotitalouksien, yritysten sekä päättäjien osoitteet, suorat numerot ja muut tiedot.

Jäsenemme ja jäsentemme työnantajayritykset saavat 20 prosentin alennuksen palvelun B2B- ja B2C-itsepalvelutietokannoista.

Lue lisää edustasi ››

Edullisempaa lämmitysöljyä kotiisi

Jäsenenämme saat myös 0,5 sentin alennuksen jokaisesta litrasta St1-lämmitysöljystä.

Alennuksen hyödyntäminen ehdottomasti kannattaa, sillä Premium-luokan St1 Teho Opti Premium on käytössä edullisin lämmitysöljy.

Lue lisää ja hyödynnä etusi St1-lämmitysöljystä ››

Autoilijan edut yrittäjille

Yrittäjäjäsenenämme voit hankkia St1- tai Shell Card -yrityskortilla yrityksellesi polttoaine-edun, jonka arvo on 2,5 senttiä litralta (verollinen hinta). Alennuksesi on voimassa kaikilla Suomen miehitetyillä St1- ja Shell-asemilta sekä St1-kylmäasemilta.

Kansainvälinen Shell Card -yrityskortti toimii Suomen lisäksi koko Euroopassa. Voit myös lisätä jäsenalennuksen jo olemassa olevaan St1- tai Shell Card -yrityskorttiin.

Lue täältä ohjeet edun käyttämiseen »