Alennukset ja muut edut

Kaikkien muiden etujemme lisäksi tarjoamme sinulle myös alennuksia vaikka millä mitalla! Alennuksiamme hyödyntämällä majoitut edullisemmin lukuisissa kotimaisissa hotelleissa, tankkaat ja risteilet halvemmalla sekä saat alennusta eri tuotteista ja palveluista.

Akavalaisten etupalvelu Member+

Member+ on maksuton jäsenetupalvelu akavalaisten liittojen jäsenille ja heidän perheilleen. Löydät palvelusta ajankohtaisia etuja monenlaisista tuotteista ja palveluista. Valikoimasta löytyvät esimerkiksi liput Flamingo Spahan ja Bodymajan kehonkoostumusmittaukset mukavalla alennuksella. Klikkaa palveluun Oma MMA:sta ja hyödynnä monipuoliset alennukset!

Selaa alennuksia ››

Fressi Hyvivointikeskuksista voimaa arkeen

Kotimainen kuntosali- ja hyvinvointikeskusketju Fressi tarjoaa jäsenillemme huippuedun hyvinvointia tukemaan! Liityt Fressin asiakkaaksi ilman liittymismaksua sekä saat viiden euron alennuksen kuntosalijäsenyyden kuukausihinnasta liittyessäsi toistaiseksi voimassa olevaan tai määräaikaisena 12 kuukautta voimassa olevaan asiakkuuteen. Fressi Hyvinvointikeskuksia on melkein viisikymmentä ympäri Suomen!

Nappaa alekoodit OmaMMA:sta ››

Tuoreimmat bisneskirjat taskussasi

Jäsenenämme saat maksutta käyttöösi Alma Talent Kirjat -mobiilisovelluksen. Sovelluksessa on kattava valikoima Suomen uusimpia ja kiinnostavimpia e-kirjoja ja äänikirjoja. Ne tarjoavat sinulle työssäsi tarvittavaa hyödyllistä tietoa johtamisesta, myynnistä ja markkinoinnista sekä työkaluja itsesi kehittämiseen.

Lue tai kuuntele joustavasti ajasta ja paikasta riippumatta. Digitaalinen sovellus kulkee aina mukanasi ja tarjoaa rajattoman pääsyn osaamisesi kasvattamiseen.

Oletko perinteisen printtikirjan ystävä? Jäsenenämme saat etukoodilla Alma Talent Shopin koko valikoimasta 15 prosentin alennuksen osoitteessa shop.almatalent.fi.  

Hae ohjeet ja koodit etujesi lunastamiseen Oma MMA:sta ››

Päättäjien tai kuluttajien yhteystietoja Profinderilta liiketoimintasi vauhdittamiseen

Palvelusta saat itsepalveluna kotitalouksien, yritysten sekä päättäjien osoitteet, suorat numerot ja muut tiedot itsepalveluna. Profinder tarjoaa nyt jäsenillemme ja jäsentemme työnantajayrityksille 20 prosentin alennuksen B2B- (100−144 €/kk) ja B2C (96−140 €/kk) -itsepalvelutietokannoista.

Ota yhteyttä Profinderiin joko soittamalla asiakkuusjohtaja Toni Kontiomaalle (puh. 045 635 0060) tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen mma@profinder.fi.

Tutki lisää ››

Majoitu edullisemmin

Sokos Hotels

Sokos Hotellit tarjoavat jäsenillemme 15 prosentin alennuksen päivän hinnasta valituissa hotelleissaan 31.12.2023 saakka. Etu on voimassa saatavuuden mukaan vapaa-ajan matkustukseen ja huonevaraukset tulee tehdä Sokos Hotellien nettisivuilta.

Listan hotelleista, joissa etu on voimassa, sekä huonevarausta varten tarvittavan koodin löydät OmaMMA:sta.

Levi Hotel Spa

Jäsenenämme majoitut −40 % edullisemmin Levi Hotel Spassa ja Design Hotel Levissä. Etu on voimassa 31.12.2024 saakka. Tutustu etuun tarkemmin ja nappaa alekoodi talteen Oma MMA:ssa!

Levi Hotel Span omalle verkkosivustolle pääset tästä ››

GreenStar Hotels: Hiilineutraalia majoitusta etuhintaan

GreenStar Hotels tarjoaa sinulle edullisen kiinteähintaisen majoituksen jo valmiiksi edullisista hinnoista. Jäsenenämme voit majoittua 1–3 hengen huoneessa 75 euron tarjoushintaan valitsemassasi hotellissa. GreenStar-hotelleja on Joensuussa, Jyväskylässä, Lahdessa, Vaasassa ja Oulussa.

Aamiainen kustantaa 10 euroa per henkilö kultakin aamulta, kun varaat sen ennakkoon. Paikan päältä ostaessasi hintaan lisätään euro (1 €).

Käy noutamassa alekoodi Oma MMA -palvelustamme.

GreenStar Hotellit on Suomen ensimmäinen hiilineutraali hotelliketju. Ketju tarjoaa edullista majoitusta Joensuun, Jyväskylän, Lahden ja Vaasan keskustoissa. Lue lisää GreenStarin sivuilta ››

Pajulahti

Saat Liikuntakeskus Pajulahden kokous- liikunta- ja saunatilojen voimassa olevasta hinnastosta 20 % alennuksen vuoden 2023 varauksille.

Nappaa alennuskoodi Oma MMA:sta ››

Jäsenenämme seilaat halvemmalla!

  • Eckerö Linen risteilyillä saat 20 % alennuksen henkilö- ja ajoneuvolippujen päivähinnoista.
  • Tallink Siljan Club One -kanta-asiakasohjelmassa pääset jäsenetuna suoraan Silver-tasolle.
  • Viking Line tarjoaa erikoishintaisia risteilyjä vapaa-ajan matkoillesi.

Kurkkaa kaikki risteilyalennukset täältä ››

Edullisempaa lämmitysöljyä kotiisi

MMA:n jäsenenä saat alennusta St1:n lämmitysöljystä. Jäsenalennuksesi on 0,5 senttiä litralta. Voit tehdä tilauksen helposti osoitteessa www.st1.fi tai soittamalla maksuttomaan numeroon 0800 131 031 (24 h). Muista mainita alennuskoodisi tilauksen yhteydessä! Sen saat kätevästi käyttöösi Oma MMA -palvelustamme.

Alennuksen hyödyntäminen ehdottomasti kannattaa, sillä Premium-luokan St1 Teho Opti Premium on käytössä edullisin lämmitysöljy.

Lue lisää St1-lämmitysöljystä ››

Autoilijan edut yritysjäsenillemme

Yrittäjäjäsenenämme voit hankkia St1- tai Shell Card -yrityskortilla yrityksellesi polttoaine-edut. Jäsenalennuksesi on 2,5 senttiä litralta (verollinen hinta) kaikilta Suomen miehitetyiltä St1- ja Shell-asemilta sekä St1-kylmäasemilta.

Kotimaisen St1 Yrityskortin tilaat näppärästi St1 Yrityskortin sivulta. Jäsenedun saat käyttöösi, kun lisäät hakemuksen lisätietoja-kohtaan etukoodin. Koodin voit käydä nappaamassa Oma MMA -palvelustamme.

Kansainvälinen Shell Card -yrityskortti toimii Suomen lisäksi koko Euroopassa. Kortin voit tilata Shell Card -yrityskortin sivulta.  Jotta saat jäsenetusi käyttöön, täytä hakemuksen kategoria-kohtaan etukoodi, jonka saat itsellesi Oma MMA -palvelustamme.

Jos sinulla on jo St1- tai Shell Card -yrityskortti käytössäsi ilman jäsenetujamme, voit ilmoittaa jäsenyydestäsi St1 asiakaspalveluun: puhelin 0800 131 031 (ma–pe klo 8–18), sähköposti kortit@st1.fi. Korttipalvelussa saat vastauksia kaikkiin muihinkin kortteihin liittyviin asioihin!

Lisää St1- ja Shell-asemien palveluista löydät osoitteesta www.st1.fi ››