Yrittäjä

Yrittäjäjäsenenämme hyödyt palveluistamme, joilla saat yrityksesi kasvuun ja selviät tiukoistakin paikoista. Osallistu siis monipuolisiin koulutuksiimme ja hyödynnä lakipalveluamme.

Yrittäjäjäsenemme arvokkaimman edun ja perusturvan muodostavat oikeudellinen palvelu, oikeusturva sekä myynti- ja markkinointialan tunteva lakipalvelumme.

Lisäksi koulutukset ja tapahtumat sekä työhyvinvointiin liittyvät palvelut ovat yhtä lailla yrittäjän kuin työsuhteisen jäsenen ulottuvilla. Varsinkin yksin yrittävä arvostaa näitä tilaisuuksia myös verkostoitumisen paikkoina. 

Yrittäjäjäsenenä voit käyttää kaikkia jäsenpalveluitamme lukuun ottamatta työttömyyskassaa. Suosittelemme yrittäjäjäseniämme liittymään ammatillisen etujärjestömme lisäksi Yrittäjäkassaan.

Kuulut kauttamme myös AKYyn. Akyn kautta saatavia etujasi ovat muun muassa valmiiksi kilpailutettu työterveyshuolto, alennukset Ukko Kevytyrittäjyys- ja Toiminimiyrittäjyys -palveluista sekä OP Kevytyrittäjä -palvelusta. Lisäksi Akyn etuihin kuuluu Fondian virtuaalilakimies.

Jos koet kaipaavasi lisää palveluja ja tukea, voit jäsenenämme hankkia Akavalaiset yrittäjät ry:n kautta Suomen Yrittäjien palvelupaketin sekä saada muita rahanarvoisia etuja.

Järjestöllämme on myös jäsenyhdistys MMA Yrittäjät, jonka kautta voit verkostoitua ja vaikuttaa toimintaamme.

Mitä yrittäjän jäsenyys maksaa?

Yrittäjäjäsenenä maksat meille matalampaa jäsenmaksua. Yrittäjäjäsenen liiton jäsenmaksu on 23,70 euroa kuukaudessa eli 284,40 euroa kalenterivuodessa. Jäsenyys ei sisällä työttömyyskassaa.

Voit maksaa koko vuosimaksusi joko kerralla tai neljässä erässä. Maksat jäsenmaksua vai niiltä kuukausilta, jolloin olet jäsen.

Hanki Suomen Yrittäjien palvelupaketti edulliseen hintaan

Jäsenenämme saat Suomen Yrittäjien palvelupaketin edullisesti. Palvelupakettiin sisältyvät muun muassa

  • Yrittäjä-lehti — jäsenlehti 4 numeroa vuodessa,
  • neuvontapalvelut arkisin,
  • jäsenkortti ja edut,
  • seminaarit jäsenhintaan sekä
  • näkyvyys uudistetussa Synergiassa.

Usein kysyttyä jäsenyydestä

Yrittäjä, teroita osaamistasi

Tarjoamme käyttöösi hurjan määrän koulutuksia ammatilliseen kehittymiseesi.

Monipuolisten koulutustemme avulla voit teroittaa muun muassa ohjelmistosaamistasi, myynnin ja markkinoinnin osaamistasi sekä saada apua lakiasioihin.