Yrittäjä

Yrittäjäjäsenenämme hyödyt palveluistamme, joilla saat yrityksesi kasvuun ja selviät tiukoistakin paikoista. Osallistu siis monipuolisiin koulutuksiimme ja hyödynnä lakipalveluamme.

Yrittäjäjäsenemme arvokkaimman edun ja perusturvan muodostavat oikeusturvavakuutus sekä myynti- ja markkinointialan tunteva lakipalvelu.

Edellä mainittujen lisäksi koulutukset ja tapahtumat sekä työhyvinvointiin liittyvät palvelut ovat yhtä lailla yrittäjän kuin työsuhteisen jäsenen ulottuvilla. Varsinkin yksin yrittävä arvostaa näitä tilaisuuksia myös verkostoitumisen paikkoina. 

Yrittäjäjäsenenä voit käyttää kaikkia jäsenpalveluitamme lukuun ottamatta työttömyyskassaa. Suosittelemme yrittäjäjäseniämme liittymään ammattijärjestömme lisäksi Yrittäjäkassaan.

Kuulut kauttamme myös AKYyn. Jos koet kaipaavasi lisää palveluja ja tukea, voit jäsenenämme Akavalaiset yrittäjät ry:n kautta hankkia Suomen Yrittäjien palvelupaketin sekä saada muita rahanarvoisia etuja.

Järjestöllämme on myös jäsenyhdistys Myynnin ja markkinoinnin yrittäjät MMY, jonka kautta yrittäjä voi verkostoitua ja vaikuttaa toimintaamme.

Mitä yrittäjän jäsenyys maksaa?

Yrittäjäjäsenenä maksat meille matalampaa jäsenmaksua. Yrittäjäjäsenen liiton jäsenmaksu on 21,5 euroa kuukaudessa eli 258 euroa kalenterivuodessa. Jäsenyys ei sisällä työttömyyskassaa.

Voit maksaa koko vuosimaksusi joko kerralla tai neljässä erässä. Maksat jäsenmaksua vai niiltä kuukausilta, jolloin olet jäsen.

Hanki Suomen Yrittäjien palvelupaketti edulliseen hintaan

Jäsenenämme saat Suomen Yrittäjien palvelupaketin edullisesti. Edulliseen 95 euron palvelupakettiin sisältyvät muun muassa

  • Yrittäjä-lehti — jäsenlehti 4 numeroa vuodessa,
  • neuvontapalvelut arkisin,
  • jäsenkortti ja edut,
  • seminaarit jäsenhintaan sekä
  • näkyvyys uudistetussa Synergiassa.

Usein kysyttyä jäsenyydestä

Yrittäjä, teroita osaamistasi

Tarjoamme käyttöösi hurjan määrän koulutuksia ammatilliseen kehittymiseesi.

Monipuolisten koulutustemme avulla voit teroittaa muun muassa ohjelmistosaamistasi, myynnin ja markkinoinnin osaamistasi sekä saada apua lakiasioihin.