Jäsenlaskuista on löytynyt virheitä, joita korjaamme nyt – virheellisestä laskusta ei tarvitse ilmoittaa meille. Lue asiasta tarkemmin täältä ››

Työttömyyskassa

Jos työelämä yllättää, käy kassan kukkarolla. Työttömyyskassa on taloudellinen turvaverkkosi lomautus- ja irtisanomistilanteissa. Työttömyyskassan jäsenyys on kuin vakuutus: sen ansiosta voit keskittyä rauhassa töihisi ja vapaa-aikaasi. Jäsenenämme saat KOKO-kassan turvan ja tuen.

Työttömyyskassamme jäsenenä sinulla on työttömyyden tai lomautuksen iskiessä mahdollista saada aiempiin tuloihisi perustuvaa ansiopäivärahaa (tunnetaan myös nimellä työttömyyspäiväraha tai ansiosidonnainen päiväraha).  Työttömyyskassan jäsenyys tuo turvaa vaikeassa tilanteessa. 

Työttömyyden tai lomautuksen yllättäessä toimit vain työttömyyskassamme ohjeiden mukaan: täytät hakemuksen ja toimitat tarvittavat asiakirjat. Tämän jälkeen kassamme huolehtii, että ansiosi ovat turvatut ja ansiopäiväraha kilahtaa tilillesi.  

KOKO-kassan jäsenyys

Kun tulet jäseneksemme, voit samalla liittyä KOKO-työttömyyskassan jäseneksi. KOKO-työttömyyskassa maksaa ansioon suhteutettua työttömyyspäivärahaa, jos olet jäänyt työttömäksi, lomautetuksi tai olet osa-aikaisesti töissä. KOKO-kassan jäsenyys maksaa vuonna 2023 63 euroa eli 5,25 euroa kuukaudessa.

KOKO- työttömyyskassan päivärahalaskurista pääset näkemään päivärahasi määrän.

Usein kysyttyjä kysymyksiä työttömyysturvasta

Pieni hinta mielenrauhasta

Kuulumalla työttömyyskassaan varmistat, että ansiosi ovat turvatut työttömyyden iskiessä.

Maksat kassan jäsenyydestä vain 5,25 euroa kuukaudessa. Ei hassumpi summa mielenrauhasta?