Työttömyyskassa

Työttömyyskassamme on taloudellinen turvaverkkosi lomautus- ja irtisanomistilanteissa. Työttömyyskassan jäsenyys on kuin vakuutus: sen ansiosta voit keskittyä rauhassa töihisi ja vapaa-aikaasi. Jäsenenämme saat KOKO-kassan turvan ja tuen.

Työttömyyskassamme jäsenenä sinulla on työttömyyden tai lomautuksen iskiessä mahdollista saada aiempiin tuloihisi perustuvaa ansiopäivärahaa (tunnetaan myös nimellä työttömyyspäiväraha tai ansiosidonnainen päiväraha).  Työttömyyskassan jäsenyys tuo turvaa vaikeassa tilanteessa. 

Työttömyyden tai lomautuksen yllättäessä toimit vain työttömyyskassamme ohjeiden mukaan: täytät hakemuksen ja toimitat tarvittavat asiakirjat. Tämän jälkeen kassamme huolehtii, että ansiosi ovat turvatut ja ansiopäiväraha kilahtaa tilillesi.  

KOKO-kassan jäsenyys

Kun tulet jäseneksemme, voit samalla liittyä KOKO-työttömyyskassan jäseneksi. KOKO-työttömyyskassa maksaa ansioon suhteutettua työttömyyspäivärahaa, jos olet jäänyt työttömäksi, lomautetuksi tai olet osa-aikaisesti töissä. KOKO-kassan jäsenyys maksaa vuonna 2024 63 euroa eli 5,25 euroa kuukaudessa.

KOKO- työttömyyskassan päivärahalaskurista pääset näkemään päivärahasi määrän.

Usein kysyttyjä kysymyksiä työttömyysturvasta

Jokaisen myynnin ja markkinoinnin ammattilaisen kannattaa kuulua MMA:han. Palvelupakettiimme kuuluva työttömyyskassa on edullinen ja saanut lisäksi aivan huikeat palautteet sujuvasta palvelustaan.

Marko Hovinmäki
MMA:n puheenjohtaja

Pieni hinta mielenrauhasta

Kuulumalla työttömyyskassaan varmistat, että ansiosi ovat turvatut työttömyyden iskiessä.

Maksat kassan jäsenyydestä vain 5,25 euroa kuukaudessa. Ei hassumpi summa mielenrauhasta?