Tule mukaan

Me tuemme myynnin ja markkinoinnin eturintaman tekijöitä työelämän erilaisissa käänteissä: palveluidemme avulla voit pitää ammattitaidostasi hyvää huolta, kun taas työsuhdejuristimme ja työttömyysturvamme auttavat sinua kiperimmissäkin tilanteissa.

Miksi jäsenyytemme kannattaa?

Jäsenenämme kuulut lähes 20 000 myynnin ja markkinoinnin ammattilaisen joukkoon. Mikä parasta, hyödyt lukuisista eduistamme ja palveluistamme, jotka olemme suunnitelleet parantamaan juuri meidän alojemme ammattilaisten työelämää.

Työttömyysturva

Tee urasi helpoin päätös, äläkä jää työttömyyden uhatessa tyhjän päälle. Työttömyysturva on tärkeä lomautus- ja irtisanomistilanteissa. KOKO-kassamme maksaa vain 5,25 € kuukaudessa.

Lue lisää ›
Jos palkkasi on 5 000 €/kk, ansiopäivärahasi kassan jäsenenä on 2 150 €/kk.

Alan paras lakipalvelu

Saat lakipalvelustamme neuvoja enemmän tai vähemmän kiperiin kysymyksiisi. Juristimme tuntevat myynnin ja markkinoinnin alan erinomaisesti ja auttavat tarpeen tullen oikeudenkäyntiin asti.

Lue lisää ›
Ilman jäsenyyttämme maksaisit tunnin lakineuvonnasta 250 €.

Koulutukset ja tapahtumat

Vie ammattitaitosi uusiin ulottuvuuksiin koulutuksillamme! Tarjoamme vuodessa yli 500 koulutusta, joiden avulla pidät ammattitaidostasi hyvää huolta ja pysyt perillä alamme kehityssuunnista.

Lue lisää ›
Ilman jäsenyyttämme maksaisit kolmesta vastaavasta koulutuksesta 750 €.

Uravalmennus- ja palvelut

Onko tavoitteenasi olla myyntitykki tai markkinointimaagikko? Olemme täällä sinua varten. Saat meiltä neuvoa, valmennuksia ja koulutuksia urallasi etenemisen tueksi – halusitpa sitten kehittyä myyjänä tai markkinoijana

Tutustu palveluihin ›
Ilman jäsenyyttä maksaisit erikoistuneesta uraneuvonnasta 100 €

Vakuutus- ja pankkiedut

Jäsenyyteemme on talouden ja elämän turvaa monella tasolla: siihen kuuluu useita vakuutuksia sekä alennuksia henkivakuutuksista, lainakuluista ja sijoituspalveluista.

Lue lisää ›
Jäsenenämme säästät vakuutuksista vuodessa 170 €.

Lomahuoneistot

Tässäpä etu, jolla pidät huolta myös palautumisestasi! Jäsenenämme lomailet edullisemmin, sillä kauttamme voit vuokrata lomahuoneistoja ympäri Suomen. Kutsuuko jo Kuusamo?

Lue lisää ›
Jäsenenämme säästät 200 € vuokratessasi lomahuoneiston kauttamme viikoksi.

Ja paljon muita etuja

Etulistamme sen kuin jatkuu! Hyödyt lukuisista vaihtuvista alennuksistamme myös erilaisten jäsenetupalveluiden tarjonnasta. Tsekkaa esimerkiksi akavalaisten Member+-palvelu sekä majoitusalennuksemme.

Muut edut ›
Jäsenenämme saat jopa satojen eurojen arvosta muitakin etuja.

Pidä huolta työelämästä jäsenyydellämme

Hei sinä myynnin ja markkinoinnin ammattilainen, me olemme sinun heimosi!

Hio ammattitaitoasi koulutuksissamme, kysäise meiltä palkkaneuvontaa tai apua työsopparisi kanssa tai höllää hieman lomahuoneistossamme. Jos olet työsuhteessa, turvaa urasi samalla työttömyyskassallamme.

Liity jäseneksemme

280€

Työsuhteisen jäsenen loppuvuoden maksu

Jäsenemme sen tietävät

Pidämme sinut ajan tasalla myynnin ja markkinoinnin alan käänteistä, tarjoamme verkostoja sekä autamme sinua kehittymään urallasi. Jos et usko meitä, lue, mitä jäsenemme ovat meistä sanoneet.

”Koskaan ei ole tarvinnut jäädä yksin pähkäilemään pienten tai isompien asioiden kanssa, sillä apua on aina saatavilla. Kunhan vain pirautan tai naputtelen meilin, niin MMA:n juristit kyllä hoitavat asian.”

Jyrki Vartiainen

Myynti- ja markkinointijohtaja

”Mistään muualta en saisi näin hyvää koulutusta just myynnin ja markkinoinnin tekijöille. Kun avaan koulutuskalenterin, niin kauhistelen ainoastaan, että miten ehdin näihin kaikkiin. Ihan kuin olisin päässyt karkkikauppaan.”

Heli Airas

Kiinteistönvälittäjä

”Mulle ykkösetuja ovat webinaarit ja tapahtumat, joista olen saanut tosi hyviä vinkkejä alamme huippunimiltä. Ne kokoavat yhteen myynnin ja markkinoinnin kovat ammattilaiset, joiden kanssa pääsen verkostoitumaan.”

Jesse Paunonen

Asiakkuuspäällikkö

Jäsenyytemme on juuri sinua varten, jos olet…

Työsuhteessa

Jos koet paloa myyntiin ja markkinointiin, me olemme sinun porukkaasi! Jäsenenämme hyödyt lukuisista eduistamme ja rakennat kestävää työelämää kanssamme.

Työsuhteisen jäsenyys

35 €/kk

420 € vuodessa. Mukana myös työttömyyskassa!

Yrittäjä

Yrittäjäjäsenenämme hyödyt palveluistamme, joilla saat yrityksesi kasvuun ja selviät tiukoistakin paikoista. Tule mukaan!

Yrittäjän jäsenyys

23,70 €/kk

284 € vuodessa. Ei sisällä työttömyyskassaa.

Opiskelija

Valmistaudu työelämään jo ennen valmistumista! Meiltä saat tukea ja verkostoja tulevaisuuden myynnin tai markkinoinnin työurallesi alle kympillä.

Opiskelijan jäsenyys

9 €/vuosi

Työttömyyskassa maksaa erikseen.

Usein kysyttyä jäsenyydestämme

Hei sinä siellä – tule liidiksemme!

Liidikirjeemme tilaajana saat muutaman kerran vuodessa alamme parasta sisältöä suoraan meiliisi. Lisäksi lähetämme sinulle tuoreimman palkkatutkimuksemme mielenkiintoisen tulosraportin sen valmistuttua.

Täytä alla olevalle lomakkeelle tietosi, niin kuulet meistä pian!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.