Tule mukaan

Me tuemme myynnin ja markkinoinnin eturintaman tekijöitä työelämän erilaisissa käänteissä: palveluidemme avulla voit pitää ammattitaidostasi hyvää huolta, kun taas työsuhdejuristimme ja työttömyyskassamme auttavat sinua kiperimmissäkin tilanteissa.

Miksi jäsenyytemme kannattaa?

Jäsenenämme kuulut lähes 20 000 myynnin ja markkinoinnin ammattilaisen joukkoon. Mikä parasta, hyödyt lukuisista eduistamme ja palveluistamme, jotka olemme suunnitelleet parantamaan juuri meidän alojemme ammattilaisten työelämää.

Kassa turvaa taloutesi

Tee urasi helpoin päätös, äläkä jää työttömyyden uhatessa tyhjän päälle. Jäsenenämme voit kuulua työttömyyskassaamme ja pääset käymään kassan kukkarolla esimerkiksi lomautus- ja irtisanomistilanteissa. KOKO-kassamme maksaa vain 5,25 € kuukaudessa.

Lue lisää ›
Jos palkkasi on 5 000 €/kk, ansiopäivärahasi kassan jäsenenä on 2 150 €/kk.

Alan paras lakipalvelu

Ovatko työelämän lakikiemurat hepreaa ja Google jo koluttu? Saat meiltä lakineuvontaa enemmän tai vähemmän kiperiin juridiikan kysymyksiisi. Juristimme tuntevat myynnin ja markkinoinnin alan erinomaisesti ja auttavat tarpeen tullen oikeudenkäyntiin asti.

Lue lisää ›
Ilman jäsenyyttämme maksaisit tunnin lakineuvonnasta 250 €.

Koulutukset ja tapahtumat

Vie ammattitaitosi uusiin ulottuvuuksiin koulutuksillamme. Koulutuksia on kehuttu yhdeksi parhaista eduistamme. Meistä onkin hienoa olla mukana näyttämässä tietä myynnin ja markkinoinnin ammattilaisille alan tuoreimpaan tietoon ammattitaitoisten kouluttajiemme johdolla.

Lue lisää ›
Ilman jäsenyyttämme maksaisit kolmesta vastaavasta koulutuksesta 750 €.

Uravalmennus- ja palvelut

Onko tavoitteenasi olla myyntitykki tai markkinointimaagikko? Olemme täällä sinua varten. Saat meiltä neuvoa, valmennuksia ja koulutuksia urallasi etenemisen tueksi – halusitpa sitten kehittyä myyjänä tai markkinoijana

Tutustu palveluihin ›
Ilman jäsenyyttä maksaisit erikoistuneesta uraneuvonnasta 100 €

Vakuutus- ja pankkiedut

Jäsenyyteemme on talouden ja elämän turvaa monella tasolla: siihen kuuluu useita vakuutuksia sekä alennuksia henkivakuutuksista, lainakuluista ja sijoituspalveluista.

Lue lisää ›
Jäsenenämme säästät vakuutuksista vuodessa 170 €.

Lomahuoneistot

Tässäpä etu, jolla pidät huolta myös palautumisestasi! Jäsenenämme lomailet edullisemmin, sillä kauttamme voit vuokrata lomahuoneistoja ympäri Suomen. Kutsuuko jo Kuusamo?

Lue lisää ›
Jäsenenämme säästät 200 € vuokratessasi lomahuoneiston kauttamme viikoksi.

Ja paljon muita etuja

Etulistamme sen kuin jatkuu! Hyödyt lukuisista vaihtuvista alennuksistamme myös erilaisten jäsenetupalveluiden tarjonnasta. Tsekkaa esimerkiksi akavalaisten Member+-palvelu sekä majoitusalennuksemme.

Muut edut ›
Jäsenenämme saat jopa satojen eurojen arvosta muitakin etuja.

Liity omiesi joukkoon

Me olemme paras porukka kaikille niille, joilla on paloa myyntiin ja markkinointiin!

Hio ammattitaitoasi koulutuksissamme, kysäise meiltä palkkaneuvontaa tai apua työsopparisi kanssa tai höllää hieman lomahuoneistossamme. Jos olet työsuhteessa, turvaa uraasi samalla työttömyyskassamme jäsenyydellä maksutta.

Liity jäseneksemme

245€

Tämän vuoden työsuhteisen jäsenmaksusi, kun liityt yhteisöömme nyt

Jäsenyytemme on juuri sinua varten, jos olet…

Työsuhteessa

Jos koet paloa myyntiin ja markkinointiin, tule tiennäyttäjien joukkoon! Jäsenenämme hyödyt lukuisista eduistamme ja rakennat kestävää työelämää kanssamme.

Työsuhteisen jäsenyys (sis. kassan)

35 €/kk (420 €/vuosi)

Ilman kassaa 29,75 €/kk (357 €/vuosi)

Yrittäjä

Yrittäjäjäsenenämme hyödyt palveluistamme, joilla saat yrityksesi kasvuun ja selviät tiukoistakin paikoista. Tule mukaan!

Yrittäjän jäsenyys

23,7 €/kk (284 €/vuosi)

Ei sisällä työttömyyskassaa

Vastavalmistunut

Psst! Haluatko kuulla valmistuneiden diilistämme? Jos olet valmistunut viimeisen vuoden sisällä, saat täyden jäsenyyden etuineen puoleen hintaan kahden vuoden ajaksi!

Vastavalmistuneen jäsenyys (sis. kassan)

20,15 €/kk (242 €/vuosi)

Ilman kassaa 14,9 €/kk (179 €/vuosi)

Opiskelija

Valmistaudu työelämään jo ennen valmistumista! Meiltä saat tukea ja verkostoja tulevaisuuden myynnin tai markkinoinnin työurallesi tosi edulliseen hintaan.

Opiskelijan jäsenyys

9 €/vuosi

Ei sisällä työttömyyskassaa

Juristit apunasi ja vino pino jäsenetuja

Liity jäseneksemme

Jäsenemme sen tietävät

Pidämme sinut ajan tasalla myynnin ja markkinoinnin alan käänteistä, tarjoamme verkostoja sekä autamme sinua kehittymään urallasi. Jos et usko meitä, lue, mitä jäsenemme ovat meistä sanoneet.

“MMA on hyvä vaihtoehto alalla työskenteleville. Olen saanut hyvää ja sujuvaa palvelua. MMA:sta on jäänyt hyvä fiilis.”

Eeva-Lotta Viinikka

Growth Manager, Tulos Helsinki

“Myyntipäällikön työssä on haasteena jatkuva tarve uudistua. Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA pitää minut ajan tasalla.”

Mika Sahikallio

Myyntipäällikkö, Jokipiin Pellava

“Myynti- ja markkinointityössä verkostoituminen on todella tärkeää. MMA:ssa verkostoidun ja tunnen olevani omieni joukossa.”

Pia Ryöppy

Account Manager, Hoist Group

Usein kysyttyä jäsenyydestämme

Hei sinä siellä – tule liidiksemme!

Haluaisimme sinut kernaasti mukaan liidilistallemme. Vastineeksi saat muutaman kerran vuodessa alamme parasta sisältöä suoraan meiliisi.

Täytä alla olevalle lomakkeelle tietosi, niin kuulet meistä pian!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.