Koulutukset ja tapahtumat

Ei oppi ojaan kaada. Kehitä osaamistasi maksuttomissa koulutuksissamme. Koulutuksiamme kuvaavat laadukkuus, ajankohtaisuus sekä ammattitaitoiset kouluttajat. Jäsenenämme pääset käsiksi vuosittain satoihin kehuttuihin koulutuksiimme ja tapahtumiimme!

Työelämäsi monipuolisimmat koulutukset ja tapahtumat 

Kouluttautumalla varmistat, että selviydyt parhaiten tulevaisuuden haasteista. Tätä arvostavat sekä nykyiset että tulevat työnantajasi. 

Valikoimassamme on tarjolla vaihtelevia koulutuksia ja tapahtumia muun muassa ohjelmistoista ja teknologiasta, markkinoinnista, myynnistä, lakiasioista, hyvinvoinnista, yrittäjyydestä sekä johtamisesta.  

Jäseneltämme kuultua

”Pakko kehua näitä MMA:n ja Eduhousen koulutuksia. Olen toki osallistunut vasta kahteen koulutukseen, mutta ainakin itselleni molemmat koulutukset olivat ajankohtaisia ja hyviä. Suosittelen.”

Jäsenenämme voit osallistua kaikkiin laadukkaisiin koulutuksiimme ja tapahtumiimme. Koulutuksemme ja tapahtumamme ovat joko maksuttomia tai todella edullisia. 

Yhden ilmaisen koulutuksen arvo on jopa satoja euroja – jäsenyys siis todellakin kannattaa. 

Usein kysyttyä koulutuksista ja tapahtumista 

Jäsenemme oppivat

Katso, mitä myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset Heli, Jyri ja Pihla tuumaavat MMA:n koulutuksista! 🌱

Yhden koulutuksen arvo jopa satoja euroja

Tiesitkö, että yhden koulutuksen arvo voi olla jopa satoja euroja? Jo osallistumalla kahteen koulutukseemme olet tienannut jäsenmaksusi takaisin. Aika hyvä etu, eikö?

Jos et ole vielä jäsen, lue lisää ja liity klikkaamalla alla olevaa nappia.

Järjestämme koulutuksia muun muassa

  • digimarkkinoinnista,
  • ohjelmistoista,
  • myynnistä,
  • esihenkilötyöstä
  • sekä fasilitoinnista ja monista muista aiheista!