Iloinen ratkaisija

Jyri Järvinen sai MMA-kipinän opiskeluaikanaan Jyväskylässä. Hän osallistui MMA-risteilylle ja innostui muiden osallistujien tarinoista. Jyristä onkin kasvanut pidetty myynnin ammattilainen, joka kuuntelee ja jakaa myös avuliaasti omia kokemuksiaan.

Myynnin osaajaksi Jyri kasvoi jo yläasteikäisenä kotonaan Korpilahdella auttaessaan äitiään yrittäjäpostissa. 

− Siinä oppi asiakaspalvelua ja lisämyyntiä, sillä postipalveluiden lisäksi tarjolla oli lahjatavaraa ja paljon muitakin tuotteita. 

Jyväskylästä Helsinkiin

Kehityspolku jatkui kouluaikana Jyväskylässä. Jyri meni aktiivisesti mukaan Jyväskylän AMK:n Tiimiakatemian valmennuksiin. 

− Toimin sitten yrittäjäpohjalta festareilla promoottorien pomona, ja siinä syntyi luonteva yhteys myös mainostoimistohommiin. 

Tradenomiksi valmistuttuaan Jyri tuli töihin Helsinkiin vuonna 2014. Hänelle on kertynyt monipuolista myyntikokemusta sekä media-alalta että aseteollisuudesta. 

Viisi vuotta myöhemmin Jyri siirtyi B2B-myynnin konsultiksi Sellai Oy:hyn, jonka liikeidea perustuu myyntihenkisten asiantuntijakonsulttien palveluihin. Keväällä 2023 Jyri palasi takaisin asiakkaan leipiin: nyt hän luo Nordic Partner Sales Managerina ohjelmistoyritys Steerpathissa uudistuvaa työelämää.   

− Modernit työntekijälähtöiset sovellukset tarjoavat ihmisille mahdollisuuden suunnitella heitä palvelevat työviikkonsa, kuten hoitaako tapaamiset kasvotusten toimistolla tai etänä. Suurin syy halussa palata takaisin toimistolle on yhteisö kollegoineen. 

Käy lukemassa tarkemmin Jyrin uravaiheista sekä verkostoidu hänen kanssaan LinkedInissä ››

Käy kurkkaamassa myös Pihlan ja Helin henkilötarinat!

Opi yksin ja yhdessä

Jyri on huomannut myös MMA:n toiminnassa elävien kohtaamisten renessanssin. 

− Erityisesti tänä vuonna ihmiset ovat iloisesti tulleet kertomaan, miten paljon he nauttivat toistensa tapaamisesta: keskusteluista ja yhdessä tekemisestä. Tämä on näkynyt kaikkialla ja viimeksi oikein voimalla kesäkuisessa Summer of Sales -tapahtumassa. 

Iloiset oppijat -videolla Jyri keskustelee yhdessä Heli Airaksen ja Pihla Salmisen kanssa kokemuksistaan MMA:n koulutuksista.  

− Koulutustarjonta on kehittynyt viime vuosina huikeasti. Löydät helposti myynnin ja markkinoinnin ammattilaisen perusopit ja työkalut sekä uusimmat trendit ja keskustelut. Oppiminen kannattaa oivaltaa laajasti. Itse esimerkiksi olen ollut tosi innostunut MMA:n uusimmasta palkkawebinaarista. Siinä keskustellaan kiinnostavasti ja avarasti alamme ihmisten mahdollisuuksista ja tilanteista. 

Jyri suosii uusien asioiden opiskelussa kaikenlaisia oppimismuotoja.  

− Esimerkiksi itse opiskelin Canva-suunnitteluohjelmaa ensin omatoimisesti. Sen jälkeen olen monissa keskusteluissa kyennyt antamaan kollegoille vinkkejä ja samalla olen oppinut lisää.  

− MMA:n webinaareista moni on saanut inspiraation vaikkapa myynnin psykologian tai somemarkkinoinnin lisäopiskeluun itsenäisesti. MMA:n yhteisöllisyys ja laaja koulutustarjonta ovat uskomattoman hyvä yhdistelmä kehittymiselle. 

Koulutuskalenterimme on pullollaan uutta opittavaa – ja jäsenillemme täysin maksuttomia! Tutustu koulutuksiimme ››

Todellinen vauhtikaista

Jyri on urallaan monen muunkin myynnin ja markkinoinnin ammattilaisen tapaan miettinyt ammatillisen etujärjestön merkitystä. 

− Itselleni MMA on kyllä alusta lähtien tarjonnut hyvän buustin, todellisen vauhtikaistan uralle. Ammattilaisten verkostosta saa jatkuvasti hyviä neuvoja ja se on koko ajan olemassa. Myynnin ja markkinoinnin ammattilaisten yhteisöllisyys on kasvussa, sillä työsuhteet ovat monilla nopeasti vaihtuvia. 

− Olen työurallani kierrättänyt kaikki työsopimukseni MMA:n lakipalvelun kautta ja käyttänyt koulutuksen lisäksi monia muitakin palveluita. MMA:n jäsenyydellä saa todella rahanarvoisia etuja sekä kontakteja, joita ei voi rahalla mitata. Se on paljon enemmän kuin pelkkä työttömyysturva. 

Jyri, myyntipäällikkö

  • Kipinä myyntiin syttyi jo yläasteikäisenä
  • Helsinkiläistynyt tradenomi Jyväskylästä
  • MMA:n hallituksen jäsen
  • MMA Helsingin varapuheenjohtaja ja mökkivastaava
  • Loistava kuuntelija ja tiedonjakaja
  • Yhteisöllisuus ammattilaisverkostossa innostaa kehittymään

Hallitseva mökkivastaava

Jyri on sekä MMA:n että MMA Helsingin hallituksen jäsen. Päättäjänä hän ei ole koko ajan äänessä, vaan malttaa kuunnella muita. Mutta hallituskumppaneiden mukaan Jyriltä tulevat usein vaikuttavat ratkaisuehdotukset. 

Iloisesti Jyri myös kertoo olevansa Helsingin myynnin ja markkinoinnin ammattilaisten yhdistyksen mökkivastaava. Mökit sijaitsevat Meri-Teijossa, Tahkolla ja Levillä.  

− Mökit ovat lähellä hyviä palveluita ja luontoa. Jäsenillemme ne ovat edullinen tapa rentoutua kiireisestä arjesta. Myös etätyöviikot ovat suosittuja mökeillämme.  

Mökkivastaavana Jyri kuuntelee mielellään kehitysehdotuksia sekä mökeistä että MMA:sta. 

Jäsenenämme pääset relaamaan edullisesti lomahuoneistoihimme. Lue lisää mökeistämme täältä ››

Jäsenemme oppivat

Katso, mitä myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset Heli, Jyri ja Pihla tuumaavat MMA:n jäsenyydestä! 🌱

MMA on vauhtikaista uralle

”Itselleni MMA on alusta lähtien tarjonnut hyvän buustin, todellisen vauhtikaistan uralle. Ammattilaisten verkostosta saa jatkuvasti hyviä neuvoja ja se on koko ajan olemassa. Myynnin ja markkinoinnin ammattilaisten yhteisöllisyys on kasvussa, sillä työsuhteet ovat monilla nopeasti vaihtuvia.

Olen työurallani kierrättänyt kaikki työsopimukseni lakipalvelun kautta. MMA:n jäsenyydellä saa todella rahanarvoisia etuja sekä kontakteja, joita ei voi rahalla mitata."