Uuden ajan etujärjestö

Luomme jäsentemme kanssa menestystä ja hyvinvointia. Tarjoamme heidän työelämänsä tueksi räätälöidyt asiantuntijapalvelut ja koulutukset.

Kanssamme pääset osaksi myynnin ja markkinoinnin yhteisöä, jossa on ilo kasvaa!

Jäsenemme kertovat: miksi MMA:n jäsenyys kannattaa?

Eväät menestykseen ja hyvinvointiin

Jokaisella myynnin ja markkinoinnin ammattilaisella pitäisi olla mahdollisuus kukoistaa työelämässä itseään puhuttelevalla tavalla. Siksi me olemme täällä: tarjoamme ammatillisen kasvusi vauhdittajaksi palveluita ja etuja, jotka on suunniteltu juuri meidän alamme tarpeisiin.

Työttömyysturva

Työttömyyskassamme KOKO turvaa taloutesi, jos työsuhteesi päättyy tai sinut lomautetaan. Kassan jäsenyys sisältyy työsuhteisen MMA:n jäsenen jäsenmaksuun.

Lue lisää ›

Alan paras lakipalvelu

Juristimme ovat tukenasi ja auttavat tarpeen tullen oikeudenkäyntiin asti. Jyrkin tapaan voit tarkastuttaa esimerkiksi työsopparisi ja varmistaa, että teet etujesi mukaisen diilin.

Lue lisää ›

Koulutukset ja tapahtumat

Ammattitaitosi pysyy terässä, kun hyödynnät Anniinankin suosittelemia koulutuksiamme. Monipuolinen tarjontamme on rakennettu myynnin ja markkinoinnin tekijöiden tarpeisiin.

Lue lisää ›

Uravalmennus- ja palvelut

Onko tavoitteenasi olla myyntitykki tai markkinointimaagikko? Olemme täällä sinua varten. Saat meiltä muun muassa tutkimustietoon pohjautuvaa palkkaneuvontaa ja uravalmennusta.

Tutustu palveluihin ›

Vakuutus- ja pankkiedut

Jäsenyyteemme on talouden ja elämän turvaa monella tasolla: siihen kuuluu useita vakuutuksia sekä alennuksia henkivakuutuksista, lainakuluista ja sijoituspalveluista.

Lue lisää ›

Lomahuoneistot

Tässäpä etu, jolla pidät huolta myös palautumisestasi! Jäsenenämme lomailet edullisemmin, sillä kauttamme voit vuokrata lomahuoneistoja ympäri Suomen. Kutsuuko jo Kuusamo?

Lue lisää ›

Ja paljon muita etuja

Etulistamme sen kuin vain jatkuu! Hyödyt lukuisista vaihtuvista alennuksistamme sekä esimerkiksi akavalaisten jäsenetujen laajasta tarjonnasta.

Muut edut ›

Uuden jäsenen etu

Olemme myynnin ja markkinoinnin ammattilaisten oma etujärjestö. Meitä yhdistää palo alojemme edistämiseen – koulutustaustasta riippumatta.

Uudet jäsenemme saavat nyt loppuvuoden ilmaiseksi sekä siihen päälle 70 euron alennuksen ensi vuoden jäsenmaksuista. Nyt kannattaa tarttua diiliin!

Liity nyt

–70 €

Alennuksesi ensi vuoden jäsenmaksuistamme. Lisäksi saat koko loppuvuoden maksutta!

Etsi sinulle sopiva jäsenyys täältä ››

Mun MMA

Pyysimme Anniinaa, Jyrkiä ja Markoa kertomaan, mikä MMA:ssa on heille tärkeintä.

”Koulutusten avulla pääsen lisäämään ammatillista osaamistani sekä verkostoitumaan. On mahtavaa, että voin käydä myös markkinoinnin kursseja. Silloin voin oppia muustakin kuin vain omasta tontistani.”

Anniina Hellman

Sales Account Manager

”Koskaan ei ole tarvinnut jäädä yksin pähkäilemään pienten tai isompien asioiden kanssa, sillä apua on aina saatavilla. Kunhan vain pirautan tai naputtelen meilin, niin MMA:n juristit kyllä hoitavat asian.”

Jyrki Vartiainen

Myynti- ja markkinointijohtaja

”Etumme ovat laadukkaat ja kehitämme niitä koko ajan alamme ammattilaisten muuttuvien tarpeiden mukaan. Ruuhkaisessa elämäntilanteessa voi tuntua siltä, että neuvontapalvelumme ja työttömyysturva riittävät, mutta kaiken kiireen keskellä koulutukset antavat monille virtaa.”

Marko Hovinmäki

Myyntipäällikkö, MMA:n puheenjohtaja

Jäikö jotain mielen päälle?

Jäikö jokin seikka vielä askarruttamaan? Lähetä meille viestiä, niin voimme jutskata lisää.

Kun kirjoitat kenttiin nimesi ja sähköpostiosoitteesi, loput viestikentät tulevat näkyville.