Jäsenvakuutukset

Jäsenvakuutuksemme ovat Turvassa 

Jäsenmaksuusi sisältyvät Vakuutusyhtiö Turvan vakuutukset ovat voimassa sen vuoden loppuun, jonka aikana täytät 69 vuotta. Vakuutettuina ovat kaikki jäsenemme.

Olethan jo ladannut TaskuTurva-sovelluksen puhelimeesi? Sovellus on luotu helpottamaan arkeasi: TaskuTurvassa näet sekä omat henkilökohtaiset että meidän sinulle ottamat vakuutuksesi. Lisäksi voit tarkistaa viimeisimmän laskusi tiedot ja viestitellä turvalaisten kanssa! Lue lisää Turvan sivustolta osoitteesta TaskuTurva.  

Löydät lisää tietoa Turvasta ja jäsenvakuutuksistasi Turvan omalta verkkosivustolta. Jäsenenämme saat jäsenalennusta myös Turvan muista vakuutustuotteista.

Turvaamme selustasi vakuutuspaketilla!

Jäsenenämme vakuutamme sinut vakuutuspaketillamme, johon kuuluvat

  • Vapaa-ajan matkustajavakuutus 
  • Vapaa-ajan tapaturmavakuutus 
  • Ammatillinen vastuuvakuutus
  • Järjestövakuutus järjestötehtävissä tai osallistuessasi järjestön tilaisuuksiin.

Vapaa-ajan matkustajavakuutus

Lomamatkoilla toivoisi aina kaiken sujuvan jouhevasti, mutta joskus reissatessa silti sattuu ja tapahtuu. Jäsentemme vakuutuspakettiin kuuluva Turvan matkustajavakuutus onkin isona apuna, jos matkasi aikana esimerkiksi yllättäen sairastut tai kohtaat kriisitilanteita.  

Matkustajavakuutus on voimassa enintään 45 vuorokauden ajan vapaa-ajan matkasi alkamisesta eteenpäin. Vapaa-ajan matka voi suuntautua Suomesta ulkomaille tai olla vähintään 50 kilometrin etäisyydelle kodistasi, työpaikastasi ja vapaa-ajan asunnostasi ulottuva kotimaanmatka.  

Vakuutus korvaa sinulle matkallasi alkavan sairauden tai sattuvan tapaturman hoitokuluja ilman euromääräistä ylärajaa ja omavastuuta. Lisäksi vakuutus korvaa sinulle matkasi peruuntumisesta, keskeytymisestä tai matkaltasi myöhästymisestä aiheutuvia kuluja Turvan ehtojen mukaisesti.  

Itsesi lisäksi vakuutettuina ovat myös mukanasi matkustavat alle 20-vuotiaat lapset. Lapsilla tarkoitetaan omia lapsiasi ja lapsenlapsiasi, puolisosi lapsia sekä kanssasi vakinaisesti samassa taloudessa asuvia lapsia. 

Otathan huomioon, että matkustajavakuutukseen ei sisälly matkatavaravakuutusta. 

Vapaa-ajan tapaturmavakuutus

Reissujen lisäksi myös arjessa saattaa toisinaan sattua odottamattomia havereita. Jäsenenämme olet vakuutettu kaikkialla maailmassa Turvan tapaturmavakuutuksella onnettomuuksien varalta! 

Tapaturmavakuutus korvaa sinulle ilman omavastuuta vapaa-aikanasi kaikkialla maailmassa sattuneista tapaturmista aiheutuneita hoitokuluja Turvan vakuutusehtojen mukaisesti. Lisäksi vakuutukseen sisältyy korvaus mahdollisista tapaturman aiheuttamista pysyvistä haitoista. 

Pidä mielessä, että vakuutus ei kata kilpaurheilussa tai sen harjoittelussa eikä ehdoissa erikseen poisrajatuissa urheilulajeissa ja harrastuksissa käyneitä tapaturmia.