Yrittäjyys

Olet saapunut yrittäjien tietopankkiin. Katselet varmaan ihmeissäsi ympärillesi – et taida olla ennen näin tyhjää tietopankkia nähnytkään. Ei huolta, me kerromme, mistä on kyse.

Rakennamme entistäkin monipuolisempaa – ja monipuolisemmille

Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset ovat monipuolista porukkaa. He työskentelevät kaikilla mahdollisilla toimialoilla – osa Suomessa, osa kansainvälisesti. Monilla heistä on oma yritys, mutta töitä tehtään yhä enemmän esimerkiksi kevytyrittäjinä tai freelancereina.

Selvitimme asiaa, ja meille kävi ilmi, että monipuolisten yrittäjyysmallien ja työskentelytapojen huomiointi on tärkeää myös meidän aloillamme. Jatkossa haluammekin entistä paremmin huomioida monipuoliset tavat tehdä alojemme töitä.

Sen lisäksi, että haluamme tarjota palveluja, niin haluamme tarjota myös alati ajankohtaista ja päivittyvää tietoa. Uudistuksen myllerryksessä huomasimme, että yrittäjän tietopankkimme on auttamattoman vanhentunut. Nyt teemme korjausliikkeen!

Malta siis odottaa vielä hetki. Rakennamme parhaillamme Suomen parasta tietopankkia myynnin ja markkinoinnin yrittäjille, kevytyrittäjille, freelancereille ja muille yrittäjämäisesti toimiville.

Sillä välin: Älä unohda yrittäjän jäsenyyttä

Kun odottelet tietopankkimme valmistumista, älä unohda liittyä jäseneksemme. Yrittäjäjäsenenämme hyödyt palveluistamme, joilla saat yrityksesi kasvuun ja selviät tiukoistakin paikoista. Voit osallistua monipuolisiin koulutuksiimme ja hyödyntää esimerkiksi lakipalveluamme.

Yrittäjän jäsenyys on edullinen tapa varmistaa, että pysyt ajassa kiinni. Muistathan, että yrittäjänä et voi kuulua työttömyyskassaamme. Suosittelemme sinua liittymään ammatillisen etujärjestömme lisäksi Yrittäjäkassaan. Tule mukaan tiennäyttäjien joukkoon!

Lakipalvelumme auttaa yrittäjäjäseniämme

Tiesitkö, että lakipalvelumme neuvoo myös yrittäjäjäseniämme? Juristimme ovat erikoistuneet erityisesti myynnin ja markkinoinnin alojen asioihin.