Yrittäjyys

Olet saapunut yrittäjien tietopankkiin, lämpimästi tervetuloa! Moni myynnin ja markkinoinnin osaajista työskentelee yrittäjinä tai ainakin haaveilee vapaudesta olla oman itsensä pomo. Siksi olemmekin koonneet tänne tarpeellisia sisältöjä avuksesi!

Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset ovat monipuolista porukkaa. He työskentelevät kaikilla mahdollisilla toimialoilla – osa Suomessa, osa kansainvälisesti. Monilla heistä on oma yritys, mutta töitä tehdään yhä enemmän esimerkiksi kevytyrittäjinä tai toiminimellä.

Selvitimme asiaa, ja meille kävi ilmi, että monipuolisten yrittäjyysmallien ja työskentelytapojen huomiointi on tärkeää myös meidän aloillamme. Sen vuoksi haluamme entistä paremmin huomioida monipuoliset tavat tehdä alojemme töitä.

Sen lisäksi, että haluamme tarjota palveluja, kokoamme myös alati ajankohtaista ja päivittyvää tietoa. Olemme rakentaneet tänne Suomen parhaan tietopankin myynnin ja markkinoinnin yrittäjille, kevytyrittäjille, freelancereille ja muille yrittäjämäisesti toimiville.

Yrittäjäksi

Kokoamme tänne tietoa siitä, mitä yrityksen perustamisessa kannattaa ottaa huomioon. Malta vielä hetkonen!

Yrittäjän paperihommat

Jotta yrittäjänä homma pelittää hyvin eikä esimerkiksi viranomaisten kanssa tule nokkapokkaa, olemme koonneet tähän muutamia – ehkäpä vähän niitä tylsempiä – yrittäjän vastuulle kuuluvia pakollisia tehtäviä.

Yrittäjän työttömyysturva

Suomessa on tällä hetkellä vain yksi työttömyyskassa, jossa voit yrittäjänä vakuuttaa itsesi työttömyyden varalta. Olemme koonneet työttömyysturvaa koskevat vinkit tänne!

Kevytyrittäjyys

Kevytyrittäjyys on mainio tapa kokeilla yrittäjyyttä matalalla kynnyksellä, sillä sen aloittaminen ei maksa etukäteen mitään. Moni alallamme tekeekin työtä kevytyrittäjänä.

Älä unohda yrittäjän jäsenyyttä

Samalla, kun selailet kiinnostavia yrittäjäsisältöjämme, älä unohda liittyä samalla mahtavaan myynnin ja markkinoinnin poppooseemme! Yrittäjäjäsenenämme hyödyt palveluistamme, joilla saat yrityksesi kasvuun ja selviät tiukoistakin paikoista. Voit osallistua monipuolisiin koulutuksiimme ja hyödyntää esimerkiksi lakipalvelumme työsuhdejuristeja.

Yrittäjän jäsenyys on edullinen tapa varmistaa, että pysyt ajassa kiinni. Muistathan, että yrittäjänä et voi kuulua työttömyyskassaamme. Suosittelemme sinua liittymään ammatillisen etujärjestömme lisäksi Yrittäjäkassaan. Tule mukaan tiennäyttäjien joukkoon!

Lakipalvelumme auttaa yrittäjäjäseniämme

Tiesitkö, että lakipalvelumme neuvoo myös yrittäjäjäseniämme? Juristimme ovat erikoistuneet erityisesti myynnin ja markkinoinnin alojen asioihin.