Suosittele jäsenyyttä

Haluaisitko, että ystäväsi tai kollegasi pääsisi osaksi yhteisöämme? Kun suosittelet jäsenyyttämme ja ystäväsi liittyy jäseneksi, voit valita palkkioksesi joko 50 euron hyvityksen tulevista jäsenmaksuistasi tai 50 euron arvoisen superlahjakortin.

MMA:n jäsenenä voit suositella jäsenyyttämme Oma MMA -palvelussa klikkaamalla alla olevaa linkkiä. Suosittelun kohde saa tiedon siitä, että kutsut hänet liittymään jäseneksemme. Kun kutsuttu on liittynyt jäseneksi, lähetämme sinulle automaattisesti kiitokseksi valintasi mukaan joko 50 euron arvoisen Superlahjakortin tai hyvitämme vastaavan summan tulevilta jäsenmaksulaskuiltasi.

Jäsenyyttämme kannattaa suositella mahdollisimman monelle, sillä palkitsemme jokaisesta uudesta jäsenestä (lukuun ottamatta opiskelijajäsestä). Jäsenmaksuja voimme hyvittää maksimissaan neljästä uudesta jäsenestä eli 200 euron arvosta. Samalla liittynyt ystäväsi tai kollegasi saa käyttöönsä hurjan määrän huippuetujamme ja palvelujamme, kuten työttömyysturvan, koulutuksia, lakipalveluja ja alennuksia. 

Hyvä diili, eikö?