Suosittele jäsenyyttä

Haluaisitko, että ystäväsi tai kollegasi liittyisi osaksi upeaa joukkoamme? Kun suosittelet jäsenyyttämme ja ystäväsi liittyy jäseneksi, saat valita palkkioksesi joko hyvityksen tulevista jäsenmaksuistasi tai Perfect Finnish -lahjakortin.

Ryhdy suosittelijaksemme – myy jäsenyytemme ja kääri palkkio

Jos saat kaupattua jäsenyytemme kaverillesi, me palkitsemme myös sinut joka kerta. Kun kaverisi on maksanut ensimmäisen jäsenmaksunsa, saat meiltä automaattisesti rahanarvoiset suosittelulahjan. Voit valita itsellesi 50 euron arvoisen

Palkitsemme sinut jokaisesta uudesta työsuhteisesta jäsenestä ja yrittäjäjäsenestä. Opiskelija- tai eläkeläisjäsenenä saat palkkioksi aina lahjakortin. Hyvitämme jäsenmaksuja maksimissaan neljästä uudesta jäsenestä eli 200 euron edestä vuodessa. Lahjakortteja meillä on onneksi jaossa mielin määrin uutterille suosittelijoille, eli ei kun hommiin!

Muistin virkistykseksi: miksi meihin kannattaa liittyä?

  • Apunasi ovat alojemme parhaat työsuhdejuristit neuvomassa ja auttamassa työoikeudellisissa kysymyksissä.
  • Työttömyyden tai lomautusten varalta KOKO-kassa turvaa toimeentulosi maksamalla ansiosidonnaista päivärahaa
  • Loistavat koulutuksemme ja tapahtumamme tarjoavat lukuisia mahdollisuuksia pitää osaamisestasi huolta ja verkostoitua saman alan tekijöiden kanssa. Me olemme yhteisö, johon voi kuulua kaikki myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset koulutustaustastaan riippumatta.
  • Tuemme sinua urapolullasi esimerkiksi silloin, kun tarvitset apua työnhaussa, suunnittelet muutosta urallesi tai kun haet itsellesi sopivaa palkkatasoa.
  • Jäseneduistamme löytyy lukuisia mahtavia alennuksia muun muassa mökkilomiin, matkailuun ja pankkipalveluihin.
  • Olemme järjestö, joka ajaa alan osaajien etuja ja vaikuttaa omien tutkimustensa sekä hyvien kumppaniensa kanssa yhteistyössä siihen, että alan merkitys ja imago tunnustetaan maassamme tärkeäksi.
  • Verovähennyskelpoisella jäsenmaksulla sekä etuja ja palvelujamme käyttämällä saat taatusti vastinetta jäsenmaksullesi.

Mikä sinusta on meissä parasta? Kerro se meille ja samalla myös kaverillesikin – tullaan yhdessä paremmiksi!