Suosittele jäsenyyttä

Haluaisitko, että ystäväsi tai kollegasi pääsisi osaksi upeaa joukkoamme? Kun suosittelet jäsenyyttämme ja ystäväsi liittyy jäseneksi, voit valita palkkioksesi joko 50 euron hyvityksen tulevista jäsenmaksuistasi tai 50 euron arvoisen superlahjakortin.

Ryhdy kesämyyjäksemme – myy jäsenyytemme ja kääri palkkio

Polkaisimme kesän alun kunniaksi käyntiin kivan tarjouksen uusille jäsenillemme. Uusi jäsen saa nyt 66 euron alennuksen loppuvuoden jäsenmaksuistaan, mikä meinaa työsuhteessa oleville kahden kuukauden jäsenmaksua.

Jos sinä kesämyyjänämme saat kaupattua jäsenyytemme kaverillesi, me palkitsemme myös sinut joka kerta. Kun kaverisi on maksanut ensimmäisen jäsenmaksunsa, saat meiltä automaattisesti 50 euron arvoisen suosittelulahjan. Voit valita itsellesi joko Superlahjakortin tai hyvityksen tulevista jäsenmaksuistasi. Melko reilua, vai mitä?

Sinun kannattaa suositella meitä mahdollisimman sankalle joukolle, sillä palkitsemme sinut jokaisesta uudesta työsuhteessa olevasta jäsenestä. Ota kuitenkin huomioon, että hyvitämme jäsenmaksuja maksimissaan neljästä uudesta jäsenestä eli 200 euron edestä. Superlahjakortteja meillä on onneksi jaossa mielin määrin uutterille suosittelijoille, eli ei kun hommiin!

Eikä siinä vielä kaikki – suosittelemalla osallistut myös arvontaan!

Kun koulut alkavat, arvomme arkea ilahduttavia palkintoja uusia jäseniä hankkineiden kesämyyjiemme kesken. Palkitsemme kolme voittajaa, joista kukin voi valita mieleisensä palkinnon seuraavista:

  • Roborock S 6 pure -robottipölynimuri
  • Kotisiivousta omalta paikalliselta yrittäjältä 300 euron arvosta (saat itse valita yrityksen)
  • Kosmetologi- ja/tai hierontapalveluja valintasi mukaan paikalliselta yrittäjältä 300 euron arvosta (saat itse valita yrityksen)

Pidäthän mielessä, että jokaisesta onnistuneesta suosittelusta voittomahdollisuutesi vain kasvavat!

Muistin virkistykseksi: miksi meihin kannattaa liittyä?

  • Meillä on maan parhaimmat alan juristit neuvomassa ja auttamassa työoikeudellisissa kysymyksissä.
  • Työttömyyden tai lomautusten varalta KOKO-kassa turvaa toimeentulosi maksamalla ansiosidonnaista päivärahaa
  • Loistavat koulutuksemme ja tapahtumamme tarjoavat lukuisia mahdollisuuksia pitää osaamisestasi huolta ja verkostoitua saman alan tekijöiden kanssa. Me olemme yhteisö, johon voi kuulua kaikki myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset koulutustaustastaan riippumatta.
  • Tuemme sinua urapolullasi esimerkiksi silloin, kun tarvitset apua työnhaussa, kaipaat työpsykologin palveluita, suunnittelet muutosta urallesi tai kun haet itsellesi sopivaa palkkatasoa.
  • Jäseneduistamme löytyy lukuisia mahtavia alennuksia muun muassa liikuntaan, mökkilomiin ja majoittumiseen.
  • Olemme järjestö, joka ajaa alan osaajien etuja ja vaikuttaa omien tutkimustensa sekä hyvien kumppaniensa kanssa yhteistyössä siihen, että alan merkitys ja imago tunnustetaan maassamme tärkeäksi.
  • Verovähennyskelpoisella jäsenmaksulla sekä etuja ja palvelujamme käyttämällä saat taatusti vastinetta jäsenmaksullesi.

Mikä sinusta on meissä parasta? Kerro se meille ja samalla myös kaverillesikin – tullaan yhdessä paremmiksi!