Suosittele jäsenyyttä

Haluaisitko, että ystäväsi tai kollegasi pääsisi osaksi upeaa joukkoamme? Kun suosittelet jäsenyyttämme ja ystäväsi liittyy jäseneksi, voit valita palkkioksesi joko 50 euron hyvityksen tulevista jäsenmaksuistasi tai 50 euron arvoisen superlahjakortin. Nyt annamme vauhtia suosittelulle pistämällä pystyyn myös arvonnan, josta voit voittaa upean palkinnon!

Ryhdy suosittelijaksemme – myy jäsenyytemme ja kääri palkkio

Suositteluekstra: Kun suosittelet onnistuneesti 30. marraskuuta mennessä, osallistut myös arvontaan, josta voit voittaa ihanan arkeasi ja hyvinvointiasi helpottavan palkinnon. 

Jos saat kaupattua jäsenyytemme kaverillesi, me palkitsemme myös sinut joka kerta. Kun kaverisi on maksanut ensimmäisen jäsenmaksunsa, saat meiltä automaattisesti 50 euron arvoisen suosittelulahjan. Voit valita itsellesi joko Superlahjakortin tai hyvityksen tulevista jäsenmaksuistasi. Opiskelija- ja eläkeläisjäsenemme saavat palkkioksi uudesta jäsenestä aina Superlahjakortin.

Melko reilua, vai mitä?

Sinun kannattaa suositella meitä mahdollisimman sankalle joukolle, sillä palkitsemme sinut jokaisesta uudesta työsuhteisesta jäsenestä ja yrittäjäjäsenestä. Ota kuitenkin huomioon, että hyvitämme jäsenmaksuja maksimissaan neljästä uudesta jäsenestä eli 200 euron edestä. Superlahjakortteja meillä on onneksi jaossa mielin määrin uutterille suosittelijoille, eli ei kun hommiin!

Lisäboostia suositteluun marraskuun loppuun saakka

Joukossa on voimaa! Siksi kutsummekin uusia jäseniä loppuvuodeksi testaamaan etujamme ja palvelujamme ilman, että heidän tarvitsee pulittaa meille latin latia. Työsuhteessa olevalle edun voi olla jopa 132 euroa.

Testaa meitä -kamppiksen aikana (19.9.–30.11.2022) arvomme onnistuneesti suositelleiden kesken kolme voittajaa, joista kukin voi valita oman mieleisensä arjenhallintaa ja hyvinvointia edistävän palkinnon seuraavista vaihtoehdoista:     

Suosittelu käy kätevästi, kun lähetät suositteluviestin kaverillesi Oma MMA:sta. Samalla tieto suosittelusta siirtyy MMA:n järjestelmään. Voit suositella jäsenyyttä myös pelkkään työttömyyskassaan sekä opiskelijalle, mutta niistä emme maksa palkkiota.  

Muistin virkistykseksi: miksi meihin kannattaa liittyä?

  • Meillä on maan parhaimmat alan juristit neuvomassa ja auttamassa työoikeudellisissa kysymyksissä.
  • Työttömyyden tai lomautusten varalta KOKO-kassa turvaa toimeentulosi maksamalla ansiosidonnaista päivärahaa
  • Loistavat koulutuksemme ja tapahtumamme tarjoavat lukuisia mahdollisuuksia pitää osaamisestasi huolta ja verkostoitua saman alan tekijöiden kanssa. Me olemme yhteisö, johon voi kuulua kaikki myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset koulutustaustastaan riippumatta.
  • Tuemme sinua urapolullasi esimerkiksi silloin, kun tarvitset apua työnhaussa, suunnittelet muutosta urallesi tai kun haet itsellesi sopivaa palkkatasoa.
  • Jäseneduistamme löytyy lukuisia mahtavia alennuksia muun muassa mökkilomiin ja majoittumiseen.
  • Olemme järjestö, joka ajaa alan osaajien etuja ja vaikuttaa omien tutkimustensa sekä hyvien kumppaniensa kanssa yhteistyössä siihen, että alan merkitys ja imago tunnustetaan maassamme tärkeäksi.
  • Verovähennyskelpoisella jäsenmaksulla sekä etuja ja palvelujamme käyttämällä saat taatusti vastinetta jäsenmaksullesi.

Mikä sinusta on meissä parasta? Kerro se meille ja samalla myös kaverillesikin – tullaan yhdessä paremmiksi!