Pankkipalvelut

Jäsenenämme ja Danske Bankin asiakkaana pääset hyödyntämään huikeita pankkipalveluetujamme! Saat alennusta asuntolainasta sekä eri elämäntilanteisiin räätälöidyistä sijoituspalveluista. Mikäli olet vastavalmistunut, tutustu lisäksi kattavaan vastavalmistuneiden etupakettiimme.

Edullinen asuntolaina

Hyödynnä asuntolainaetusi ja säästä, sillä jäsenenämme saat asuntolainan aina edullisemmin! Hae uutta lainaa tai kilpailuta nykyinen lainasi helposti kotisohvaltasi – Danske Bank hoitaa pankinvaihdon puolestasi.

 • Saat aina automaattisesti alennuksen asuntolainan marginaalista.
 • Sinulta ei peritä asuntolainan toimitusmaksua tai järjestelypalkkiota, joten säästät aina vähintään 300 €.
 • Saat 25–50 % alennuksen päivittäispalvelupaketin kuukausimaksusta niin kauan kun maksat asuntolainaa. Päivittäispalvelupakettisi sisältää esimerkiksi kaksi tiliä, kaksi korttia ja pankkitunnukset.
 • Voit hakea 4–12 kuukauden pituisia lyhennysvapaita jaksoja ilman toimitusmaksua, jolloin säästät vähintään 180 € joka kerta. Lyhennysvapaita voit käyttää haluamallasi tavalla esimerkiksi kaivatessasi taloteesi joustoa esimerkiksi viettääksesi aikaa perheen kanssa, vahvistaaksesi osaamistasi opiskelemalla tai vaikka säästääksesi johonkin sinulle tärkeään kohteeseen.
 • Valitse itse elämääsi sopiva maksuohjelma. Näin sinulle jää enemmän rahaa esimerkiksi asunnon varustamiseen, uuteen elämänvaiheeseen tai vaikka tulevaisuuden pesämunaa varten. Voit asettaa lainaasi kiinteät, portaittain nousevat lyhennystasot ensimmäiselle viidelle vuodelle.

Hae asuntolainaa ››

Vastavalmistuneen etupaketti

Vastavalmistuneena voit saada jopa yli 700 €:n vuosittaiset edut Danske Bankilta. Pääset hyödyntämään etu- ja palvelukokonaisuutta viiden vuoden ajan, mikäli olet valmistunut opinnoistasi kahden vuoden sisällä.

 • Laajimmat palvelut päivittäiseen pankkiasiointiisi maksutta
 • Sisäänpääsy yli tuhanteen lentokenttäloungeen ja kattava matkavakuutus
 • Työkalut säästämiseen ja sijoittamiseen
 • Lainaa ilman avausmaksua – säästät 300 €!

Käy vilkaisemassa vastavalmistuneen edut ››

Sijoita edullisemmin

Sijoittaminen kuuluu jokaiselle! Raha tai vauraus eivät ole automaattinen oikotie onneen, mutta monesti ne tuovat taloudellista mielenrauhaa ja itsenäisyyttä antaen mahdollisuuden keskittyä juuri siihen, mikä on sinulle tärkeää – voit esimerkiksi opiskella, matkustella, panostaa perheeseen tai valmistautua työelämän moninaisiin vaiheisiin. Jäsenenämme saat pankistasi riippumatta etuja sijoittamiseen ja vapauden valita juuri sinun elämäntilanteeseesi sopivimman sijoitustavan.

 • Varainhoito Online -palvelu on helppoa ja valmis ratkaisu, joka tekee sijoittamisen helpoksi ihan kokemattomillekin sijoittajille. Pääset sijoittamiseen kiinni vaikka vain 10 €:n sijoitussummalla!
 • Omatoimisen sijoittajan valinta on Kaupankäynti Online -palvelu , joka takaa monipuoliset digitaaliset palvelut, maailmanlaajuisesti kattavat sijoitusvaihtoehdot ja kilpailukykyiset välityspalkkiohinnat.
 • Henkilökohtaista neuvontaa tarjoava Dansken sijoitusneuvonta sopii sinulle, jos olet jo ehkä kerryttänyt omaisuutta ja haluat keskustella asiantuntijan kanssa sopivista sijoitusneuvonta- sekä varainhoitopalveluista.

Aloita vaurastuminen jo tänään ››

Osakesäästötili mahdollistaa korkoa korolle -ilmiön hyödyntämisen

Osakesäästötili on tili, jonka sisällä voit ostaa ja myydä koti- ja ulkomaisia pörssilistattuja osakkeita ilman välittömiä veroseuraamuksia. Myös osingot ja korot osakesäästötilin sisällä ovat verovapaita, eli voit sijoittaa mahdolliset voitot uudestaan verovapaasti osakesäästötilin sisällä. Maksat tuotosta veroja vasta siinä vaiheessa, kun nostat varoja tililtäsi.

Normaalisti välityspalkkiot osakesäästötilillä ovat 0,08−0,2 % per toimeksianto kaikilla markkinoilla. Jäsenenämme maksat kuitenkin välityspalkkiota ainoastaan 0,08–0,12 %! Lisäksi et maksa ollenkaan Kaupankäynti Online -palvelun hallinnointikulua, joka on normaalisti kaksi euroa kuukaudessa.

Tutustu osakesäästötiliin ››

Pankkiedut kätevästi yhdestä paikasta

Olemme koonneet kaikki pankkietusi kätevästi yhteen paikkaan. Klikkaa ja tutustu meidän ja Danske Bankin yhteiseen verkkosivustoon.