Työpsykologi

Kaipaisitko tukea työssäsi jaksamiseen tai ajanhallintaan? Oletko uupunut tai kyllästynyt työhösi? Tunnetko olevasi urallasi tienhaarassa tai umpikujassa?

Nykyajan työelämässä vaatimusten lista on hirvittävän pitkä: jotta pärjäisi nopealla tempolla muuttuvissa olosuhteissa ja onnistuisi pysyttelemään aallonharjalla, pitäisi kyetä jatkuvasti joustamaan ja uudistumaan. Tämä kaikki vaatii tietysti veronsa. 

Työuupumuskyselymme osoitti, että moni myynnin ja markkinoinnin ammattilainen tarvitsee tukea jaksaakseen töissä. Lisäksi iso osa koettaa ratkoa uupumukseen liittyviä ongelmiaan täysin omin päin. 

Jäsentemme kokonaisvaltainen hyvinvointi on meille kunnia-asia, joten haluamme tarjota tukipilareita myös henkiseen jaksamiseen. Sinun ei tarvitse kärvistellä ongelmiesi kanssa yksinään, vaan voit apua kaivatessasi kääntyä työpsykologi Karri-Pekka Kauppisen puoleen, jonka etävastaanotolle voit varata ajan ilmaiseksi kahdesti vuodessa! 

Varaa aika työpsykologin etävastaanotolle 

Jäsenenämme pääset Karri-Pekan ohjaukseen täysin maksuttomasti enintään kahdesti vuodessa. Sen jälkeen sinulla on mahdollisuus ostaa palvelua omakustanteisesti (hinta 85 € + alv. 24 %). Omakustanteisista kerroista voit sopia suoraan työpsykologin kanssa.  

Karri-Pekan työpsykologiohjaus toteutetaan tietoturvallisten etäyhteyksien tai puhelimen avulla. Muista, että palvelu on täysin luottamuksellinen, eli vastaanotolla käymiäsi keskusteluja tai tietojasi ei koskaan luovuteta kolmansille osapuolille tunnistettavassa muodossa. 

Tarvitset ajanvaraukseen jäsennumerosi sekä salasanan. Löydät salasanan Oma MMA -palvelun urapalvelut-osiosta. Tarvittaessa voit myös pyytää salasanan lähettämällä sähköpostia asiantuntija Heidi Sarénille osoitteeseen heidi.saren@mma.fi

Mikäli sinulle tuleekin este, voit peruuttaa ajan kuluttomasti 24 tuntia ennen varaustasi. Sen jälkeen perimme sinulta peruutetusta tai käyttämättömästä ajasta työpsykologin hinnaston mukaisen maksun (85 € + alv. 24 %).

Hae apua ajoissa 

Älä jää murheittesi kansa yksin. Varsinkin, jos oireesi jatkuvat, saattaa asiantuntija-avusta olla sinulle korvaamaton apu jatkoa varten.  

Työuupumuskyselymme osoitti, että työterveyden osuus uupumisen hoidossa jää usein hyvin vähäiseksi. Karri-Pekan mukaan se voi osin johtua siitä, että työpsykologille pääsy edellyttää lääkärin tai hoitajan lähetettä. 

− Lääkäri- ja hoitajavetoinen työterveys voi keskittyä fyysisten oireiden hoitoon tai olla pahimmillaan työnantajan eikä hyvinvoinnin puolella. Erään suuren työterveystoimijan kyselyyn vastanneista lääkäreistä puolet piti työnantajan etua työntekijän etua tärkeämpänä. Jos työterveyshuollosta ei saa apua ja terveydellinen haaste on luonteeltaan psykososiaalinen, niin suosittelen kääntymään puoleeni, Karri-Pekka sanoo.

Työpsykologimme saa jäseniltämme loistavaa palautetta! 

”Erittäin hyvä, konkretisoi ja avasi näkemään omaa tilannetta ulkopuolelta katsottuna/ulkopuolisen silmin. Tarjosi konkreettisia vinkkejä ja työkaluja asioiden työstämiseen.” 

”Palveluna ihan mahtava! Kiitos todella paljon mahdollisuudesta, palaan varmasti takaisin keskustelun äärelle oppimismatkallani mittaamaan tilannettani uudestaan.” 

Lue lisää jäsentemme palautteita Työpsykologin etävastaanotto kerää kiitosta -artikkelista ››

Työpsykologimme on erikoistunut hyväksymis- ja omistautumisterapiaan

MMA:n työpsykologi Karri-Pekka Kauppinen on tähän mennessä auttanut monia asiantuntijoita ja esihenkilöitä sekä tehnyt yhteistyötä niin isojen kuin pientenkin yritysten kanssa. Lisäksi hän on tehnyt myynnin valmennuksia ja myyjien henkilöarvioita.

Karri-Pekka on erikoistunut hyväksymis- ja omistautumisterapiaan, joka on yhdistelmä kovaa länsimaista psykoterapiaa ja itsemyötätuntoisempaa mindfulnessia.  Terapiamuoto on hyvin suosittua maailmalla siksi, että se toimii tutkitusti useisiin erilaisiin haasteisiin aina epilepsian ja kroonisen kivun hoitoon saakka. Hän on myös Tampereen yliopiston työ- ja organisaatiopsykologian erikoistumiskoulutuksessa.

Jos kaipailet vielä lisätietoja, voit laittaa Karri-Pekalle suoraan sähköpostia osoitteeseen karrisecure@protonmail.com

Tiukka paikka?

Tuntuuko tilanne jumittavan? Jokainen meistä tarvitsee joskus apua. Voit kääntyä MMA:n työpsykologin puoleen missä tahansa urasi vaiheessa.