Yhdessä enemmän – hymyilyttävän yhteistyön voima

Hyvä myyjä pärjää alalla kuin alalla, mutta harvoin yksin! Uskon, että monimutkaisessa toimintaympäristössä myyjänkin paras ystävä on toimiva verkosto.

Verkosto auttaa ajattelemaan laajemmin, kurottamaan oman laatikon ulkopuolelle, kannustaa, antaa palautetta ja oppii yhdessä. Verkostossa jokainen on enemmän kuin osiensa summa – jokaisen ainutlaatuinen osaaminen pääsee rikastuttamaan yhteisöä.

Turvassa olemme pitkään panostaneet yhteistyön kehittämiseen ja yrityskulttuuriin, jossa eri alojen ammattilaiset voivat menestyä yhdessä. Meillä myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset ovat arvokas osa verkostoja, joissa yhdessä kehitämme ja kehitymme jatkuvasti paremmaksi.

Osoituksena pitkäjänteisestä työstämme Turvan asiakaspalvelu ja työyhteisö menestyvät säännöllisesti puolueettomissa tutkimuksissa. Viimeisin onnistumisemme oli T-Median Luottamus ja maine -tutkimuksessa, jonka mukaan Turva koettiin finanssialan parhaimpana työpaikkana. EPSI Rating -tutkimuksessa Turva on ollut asiakastyytyväisyyden ykkönen jo 12 kertaa!

Me uskomme, että yhdessä oppiminen ja arjen pienten asioiden jatkuva parantaminen mahdollistaa menestyksen nyt ja tulevaisuudessa. Jatkuva oppiminen on taito, jota voi kehittää sekä yksilö- että yhteisötasolla organisaation rakenteita muovaamalla.

Asiakkaiden, henkilöstön ja kumppaneiden tarpeet ovat hyvin erilaisia, eikä yksi malli palvele kaikkia. Tästä syystä muovaammekin rakenteita, jotka tuovat eri alojen ammattilaiset yhteen kehittämään, oivaltamaan ja uudistumaan. Tavoitteemme on onnistua paremmin huomenna kuin tänään. Olipa kyseessä uusi teknologia, asiakaskohtaaminen tai johtamistaito, kannustamme turvalaisia hymyntekijöitä aktiiviseen oppimiseen.

Turvassa jokainen uratarina on ainutlaatuinen. Sisäisessä podcastissamme olemme jakaneet turvalaisten monipuolisia elämänpolkuja, rohkaisten kaikkia jakamaan osaamistaan ja kokemuksiaan. Inspiroivia tarinoita löytyy ympäri Turvaa: kiinteistöpäällikkömme on luonut talon sisällä kolme eri uraa 30 vuoden aikana ja eräs korvausammattilaisemme on työskennellyt Turvassa yli 40 vuotta ja viime keväänä ottanut jälleen haltuunsa uuden korvauslajin.

Lähtökeskusteluissa olemme kuulleet myös yhden ammattilaisen kokemuksen työuran loppupuolelta. Tämä hymyntekijä oli tullut Turvaan yli 50-vuotiaana pitkän finanssialan kokemuksen jälkeen. Hän koki, että meidän työyhteisömme on ollut hänen urapolullaan visiomme mukaisesti hymysi arvoisin. Turva oli mahdollistanut hänelle sopivasti uusia tehtäviä ja yhteisöllisyyttä.

Toivomme, että voimme tulevaisuudessakin ylläpitää yhteisöllisyyttä, joka arvostaa monipuolista osaamista ja tarjoaa mahdollisuuksia kasvuun. Eri-ikäiset ihmiset ja erilaiset taustat rikastuttavat työyhteisöämme ja tuovat arvokasta tietoa ja kokemusta, joka inspiroi meitä kaikkia.

Turvan verkostossa kurotamme kohti visiotamme olla “Hymysi arvoinen Turva”. Tämä haastaa meitä jatkuvasti parantamaan palvelua, tuotteita, prosesseja, työvälineitä ja työyhteisöä.

Haluamme olla hymyn arvoinen toisillemme, kumppaneillemme ja asiakkaillemme. Onnistuaksemme tarvitsemme joukkueeseemme kasvuun uteliaasti suhtautuvia kohtaamisen ammattilaisia. Meillä jokainen pääsee vaikuttamaan yhteisöön oman työnsä kautta, sillä jokainen turvalainen uudistaa Turvaa hymyntekijöiden lupausten mukaisesti: me kuljemme kohti yhteisiä tavoitteita, onnistumme yhdessä, saamme asioita aikaan ja uskallamme kokeilla uutta. Uskomme, että jokaisen onnistuneen kohtaamisen takana on ammattilaisten verkosto, joka puhaltaa yhteen hiileen.

#HymyileOletTurvassa: käy kurkistamassa millaista edustajan arki hymyntekijänä on Turva | Me olemme Hymyntekijöitä | vakuutusedustaja Mikko Sillanpää (youtube.com)

Artikkelin kansikuva: Ville-Veikko Heinonen.