Myynnin huippuosaajaksi Makatemiassa

Makatemia on uusi myynnin verkkokoulutuspalvelu, jonka koulutukset ovat käytännönläheisiä ja innostavia suoraan myynnin kärkitekijöiltä. Iloisia uutisia MMA:n jäsenille: tarjoamme pääsyn palveluun nyt maksutta!

Makatemian koulutuksissa saat uusinta, tutkimuksiin pohjautuvaa tietoa myynnistä sekä taatusti parhaat opit maailmalta. Niillä luot myös mitattavia kärkituloksia.

− Jäsenemme voivat osallistua nyt Makatemian huippulaadukkaisiin verkkokoulutuksiin maksutta. Normaalisti palvelun käyttö maksaa 89 euroa kuussa, eli tämä on erittäin hyvä diili jäsenelle, hehkuttaa MMA:n yhteyspäällikkö Igor Parri.

Koulutukset kattavat myyntikentän laajasti, ja voit valita Makatemian laajasta tarjonnasta juuri sinua kiinnostavat aiheet.  

Osaavilta kouluttajilta myynnin huippuopit

Makatemian kouluttajat ovat myynnin huippuosaajia, tutkijoita tai professoreita. Kurssit ovat pääosin suomen kielellä, mutta tarjolla on myös vino pino englanninkielisiä koulutuksia.

Pääkouluttajana Makatemiassa toimii Suomen ensimmäinen myynnin professori Petri Parvinen. Lisäksi palvelussa on kursseja muilta johtavilta myynnin kouluttajilta, kuten Sani Leinolta, Mika Järviseltä ja monelta muulta.

Jos esimerkiksi tähtäät B2B-myynnin staraksi, on Makatemiassa todella kiinnostava kurssi Strateginen kumppani -kirjan kirjoittaneelta Jan Ropposelta.

− Koulutukseni auttaa sinua nousemaan muiden myyjien yläpuolelle, sillä sinusta tulee ylimmän johdon kumppani − jopa strateginen kumppani, Jan Ropponen tiivistää kurssin annin.

Makatemian kurssit ovat innostavia ja ne sisältävät paljon käytännönläheisiä case-esimerkkejä. Saat siis konkreettista tietoa oman osaamisesi kehittämiseen.

Kätevästi omaan tahtiin

Voit opiskella Makatemiassa juuri silloin kuin sinulle sopii. Kurssit on purettu lyhyisiin osioihin, joten opiskelu on helppo mahduttaa kiireiseenkin kalenteriin. Voi opiskella vaikkapa työmatkalla, sillä voit kuunnella kursseja samaan tapaan kuin podcast-lähetystäkin.

− Olen varma, että jäsenemme hyötyvät Makatemian jatkuvan oppimisen mallista, Igor Parri tähdentää.

Palveluun tulee uusia koulutuksia tasaisin väliajoin, joten tieto on aina ajankohtaista. Kurssit ovat myös koko ajan saatavilla, joten oppien kertaaminenkin onnistuu kätevästi.

Näin saat Makatemian käyttöösi

Tarjoamme jäsenillemme rajatun määrän paikkoja Makatemiaan täysin maksuttomasti. Ilmoittaudupa siis heti mukaan koulutuskalenterimme kautta! Näin varmistat paikkasi koulutuksiin, jotka valmentavat sinut myynnin huipulle.