Myynnin ja markkinoinnin stipendit jaettu ansioituneille opiskelijoille

Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA jakoi vuoden 2020 kevään opiskelijastipendejä ansioituneille alan opiskelijoille opettajien ehdotuksesta. Tänä keväänä jaettiin yhteensä kuusi stipendia: viisi 200 euron stipendia ja yksi 500 euron stipendi.

MMA:n stipendi on perustettu vuonna 2011 Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA:n kunniapuheenjohtaja Aarne Laaksosen täytettyä 100 vuotta. Stipendi on tarkoitettu myynti-, markkinointi- ja ostoalaa koskevien opintojen tai opinnäytetöiden palkitsemiseen.

MMA tekee yhteistyötä eri oppilaitosten kanssa, jossa myynnin ja markkinoinnin koulutus on tärkeässä roolissa. Yhteistyön avulla MMA pyrkii kehittämään koulutusta sekä parantamaan alan arvostusta opiskelijoiden joukossa.  

Oletko valmistunut 12 kuukauden sisällä? Saat 24 kuukauden MMA:n jäsenyyden puoleen hintaan! Opiskelijana pääset jäseneksemme veloituksetta. Klikkaa banneria ja katso jäsenetumme!

-Myynnin ja markkinoinnin pariin tulee yritteliäitä Suomea kasvuun johtavia tulevaisuuden talentteja. Meillä on ilo päästä palkitsemaan ja kannustamaan heitä näin tässä muodossa, iloitsee MMA:n markkinointipäällikkö Igor Parri.

MMA:n stipendi on perustettu vuonna 2011 Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA:n kunniapuheenjohtaja Aarne Laaksosen täytettyä 100 vuotta. Stipendi on tarkoitettu myynti-, markkinointi- ja ostoalaa koskevien opintojen tai opinnäytetöiden palkitsemiseen. 

Stipendit myönnettiin seuraaville myynnin ja markkinoinnin opiskelijoille:

500 euron stipendi

Juuso Vessari 
Hämeen ammattikorkeakoulu

200 euron stipendit

Eemeli Laitinen 
Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Juulia Hämäläinen 
LAB-ammattikorkeakoulu

Iina Myllykylä 
Laurea-ammattikorkeakoulu

Milo Mutka 
Perho Liiketalousopisto

Julia Peltonen 
Valkeakosken ammattiopisto

MMA onnittelee lämpimästi kaikkia stipendin saajia!

MMA jakaa Myynnin ja markkinoinnin ammattilaisten ja Aarne Laaksosen opiskelijastipendin keväällä ja syksyllä 2020. Opettajat voivat hakea kyseistä stipendiä seuraavan kerran syksyllä 2020. Opettaja, ilmoita itsesi MMA:n opettajalistalle igor.parri@mma.fi, niin saat tietoa stipendihaun avautumisesta!