Pia voitti hotelliviikonlopun

Pia Reini Vaasasta voitti MMA:han liittyneiden ja MMA:n jäsenyyttä suositelleiden kesken arvotun hotelliviikonlopun, jonka ajaksi voittaja sai käyttöönsä BMW i8 -hybridiauton.

Myynti- ja markkinointipäällikkö Pia Reinin ura MMA:n jäsenenä alkoi hyvin, sillä lokakuussa jäseneksi liittynyt Pia voitti MMA:n jäsenhankintakampanjan arvonnassa hotelliviikonlopun, jota viettämään hän sai huristella viikonlopun ajaksi käyttöön saamallaan BMW i8 -hybridiautolla.

Vaasassa asuva Pia ja hänen puolisonsa Jonas viettivät viime viikonlopun Helsingissä, mikä oli sopiva hengähdystauko lapsiperhearkeen ja vanhan puutalon remonttiprojektiin.

Pia työskentelee myynti- ja markkinointipäällikkönä Vaasanseudun Areenat Kuntayhtymässä, joka hallinnoi kolmea isoa urheiluhallia.

− Vastaan pääsääntöisesti Areenoiden tyky- ja tapahtumamyynnistä ja kaikkien palveluiden markkinoinnista. Osallistun myös aktiivisesti erilaisiin tapahtumiin ja pidän kiinni hyvästä yhteistyöstä, Pia kertoo.

Pian asiakaskuntaa ovat niin urheilijat, kuntoilijat kuin yrityksetkin.

− Areenat tarjoavat urheilutapahtumille hyvät puitteet. Pääurheilulajit ovat jääkiekko, jalkapallo, salibandy, yleisurheilu ja amerikkalainen jalkapallo. Uutena ja nousevana ryhmänä ovat pyöräilijät. Halleissa järjestetään vuosittain myös messuja, konsertteja, yritysten yksityistilaisuuksia, näyttelyitä, tyky-päiviä ja paljon muita erilaisia tapahtumia.

Myyntityössä Piaa kiehtovat asiakaskohtaamiset ja tuloksen saavuttaminen.

− Asiakkaiden tyytyväisyys on palkitsevaa ja työn tulos on konkreettista. Markkinoinnissa kiehtovaa on se, että kehitys varsinkin somessa on hurjaa. Mukana pysyminen vaatii ponnisteluja ja nautin siitä, että työ haastaa.

Uralla kehittymisen tukeminen oli yksi asia, joka sai Pian liittymään MMA:n jäseneksi.

− MMA:n tarjoamat tapahtumat ja luennot ovat juuri sitä mitä omassa työssä kehittyäkseni tarvitsen. Tutustuin muihinkin liittoihin ja niiden etuihin, mutta MMA:n kotisivuilta sain mielekästä informaatiota.

Pialla on vahva liikuntatausta, sillä hän on ohjannut erilaisia ryhmäliikuntatunteja ja kouluttautunut myös personal traineriksi. Hän toimii myös miesten fysiikkavalmentajana vaasalaisessa jalkapalloseura VIFK:ssa. Pian omat ykköslajit ovat nyrkkeily, jalkapallo ja bodybalance, josta Pia innostui viime syksynä.

− Myynnissä ja markkinoinnissa on aina mahdollisuus kehittyä ja tehdä asiat vielä paremmin, vähän kuin urheilussa. Tässä työssä parasta onkin se, että saa myydä sitä mihin itse uskoo eli terveyttä ja liikuntaa.