Oma henki kullan kallis?

Puolisen vuotta sitten hyppäsin uusiin haasteisiin täysin uudella alalla. Kivassa Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA:n työyhteisössä on aika hurahtanut vauhdilla. Samalla olen oppinut hurjasti uutta ja myös vaikuttunut siitä, miten mahtavia etuja ja palveluja tarjoamme jäsenillemme.

Yksi tärkeimmistä jäseneduistamme ovat vakuutukset. Tiesithän, että jäsentemme selusta on turvattu automaattisesti Turvan kattavalla vakuutuspaketilla? Itselleni täysin uusi tuttavuus oli Ifin Primus-henkivakuutus, jonka hyödyllisyydelle en ole aiemmin uhrannut ajatustakaan.

Henkivakuutuksen ottaminen olisi oikeastaan ihan siisti juttu. Nimittäin tarkemmin asiaan tutustuessani tajusin, että on useitakin hyviä pointteja, miksi vakuutuksen hankinta olisi fiksua. Kokosin tähän mielestäni ne tärkeimmät asiat:

1. Mielenrauha

Elämässä voi sattua kurjiakin juttuja. Esimerkiksi jos perheellisen pariskunnan toiselle osapuolelle sattuu jotain ikävää, ei toinen ole enää jakamassa perheen kuluja. Henkivakuutuksen ansiosta puolisolle ei jää isoa velkataakkaa eikä perheen tarvitse miettiä vaikkapa omasta kodista luopumista. Näin räknäili myös espoolainen pariskunta Tiina ja Hannu Stark hankkiessaan henkivakuutuksen.

2. Vakuutuksen voi ottaa missä iässä vain

Riskivakuutuksena henkivakuutus on sitä edullisempi, mitä nuorempana sen ottaa, mikä on oikeastaan loogistakin. Yllätyin kuitenkin, että myös viisikymppiset voivat saada vakuutuksen.

Vakuutuksella voi esimerkiksi turvata omien lapsien toimeentulon. Ja vaikka olisi sinkkukin, voi vakuutuskorvauksen saajaksi nimetä esimerkiksi oman kummilapsen tai sisarusten lapset. Niin, ja entäpä jos vanhempasi ovat taanneet asuntolainasi? Edunsaajina he voivat käyttää korvausta oman lainaosuutensa maksamiseen.

3. MMA:n jäsenenä saat henkivakuutuksen huippuedullisesti

MMA:n jäsenenä tai jäsenen puolisona voit hankkia jo valmiiksi edullisen Ifin Primus -henkivakuutuksen jopa 52 prosentin alennuksella. Aika hyvä diili, eikö totta? Vinkkaisin vielä, että voit kätevästi laskea vakuutuksen hinnan sivullamme olevan henkivakuutuslaskurin avulla.

4. Henkivakuutuksen ottaminen on epäitsekästä

Ennen MMA:lle tuloa kuuluin siihen lähes 50 prosentin joukkoon, jonka mielestä sairauskulu- ja tapaturmavakuutus ovat ihan riittäviä. Tarkemmin kun asiaa miettii, henkivakuutuksen ottaminen on oikeastaan epäitsekäs teko.

Kun ottaa henkivakuutuksen, huolehtii siitä, että oman poismenon vuoksi läheisille ei tule surun keskellä vielä taloudellisen kuorman kantoakin. Vakuutusmaksu on pieni hinta siitä, että saa mielenrauhaa ja oma henki ei tule läheisille kullan kalliiksi poismenon jälkeen.

Näillä mietteillä toivottelen kaikille ihanaa ja aurinkoista kesää!