Suomi sai vahvan markkinoinnin puolestapuhujan

Markkinoinnin edistämiskeskus MAKES perustettiin tiistaina 19. joulukuuta. Tämä on loistava ja iso askel markkinoinnin kehittämiseksi, ja sen arvostuksen nostamiseksi Suomessa.

MMA oli mukana perustamassa MAKESia, koska haluamme ehdottomasti osallistua markkinoinnin roolin edelleen kehittämiseen ja sen arvon esilletuomiseen. Meillä MMA:ssa on paljon markkinointityössä mukana olevia jäseniä. Uskon vahvasti, että tämä uusi yhteistyö tuo meille kaikille oivallisia koulutus- ja verkostoitumismahdollisuuksia.

MAKES tulee varmastikin olemaan näkyvässä roolissa yhteiskunnallisessa vaikuttamisessa. Hienoa, että on puolueeton taho, joka puhuu yhdellä suulla markkinoinnin merkityksestä ja vaikutuksesta koko yhteiskuntaan. MAKES haluaa edistää myös markkinoinnin koulutusta, yritysten markkinointia ja hankkeiden kautta syntyy monia uusia mielenkiintoisia avauksia. Avoimella ja aidolla yhteistyöllä on saavutettavissa isoja asioita.

MAKESIN perustajajäsenyys viestii paitsi vahvasta halustamme olla kehittämässä markkinointialaa, myös halustamme vaikuttaa entistä aktiivisemmin jäsentemme toimintaympäristöön. Yhteistyö markkinointialan toimijoiden kanssa noudattaa uuden strategiamme linjausta, jonka mukaan haluamme kohdentaa toimintaamme entistä tarkemmin.

Onnistunut markkinointi luo aina edellytyksiä yritysten kasvuun ja hyvinvointiin. MAKESIN tulevista onnistumisista, eli markkinoinnin kehittymisestä, nauttii aivan oikeasti koko kansantalous.

Markkinoinnin tavoitteet ja toimet tukevat aina myyntiä. Tämä yhteistyö sopii meidän näköiselle MMA:lle varsin hienosti.

Toivon kaikille mukavaa ja rentouttavaa joulunaikaa läheistenne parissa.