Etsimme haastateltavia lehteemme – ilmoita itsesi tai kaverisi

Haluamme Myynti & Markkinointi -lehdessämme esitellä alaamme sen tekijöiden eli jäsentemme kautta. Haemme seuraaville palstoillemme haastateltavia. Ilmoittaudu itse tai ehdota kaveriasi!

Ensiaskel-palsta esittelee henkilön, joka on vastikään tullut alalle. Oli hän nuori koulusta valmistunut tai uuden alan valinnut vanha konkari, tämä palsta on varattu hänelle. Palauta mieleesi aikaisemmat Ensiaskel-tähdet ››

Vaihtoaskel-palsta esittelee henkilön, joka on ottanut askeleen uusiin hommiin; tavallisimmin uuteen työpaikkaan. Katso esimerkkejä Vaihtoaskel-jutuista ››

Työ ja vapaa-aika -palstallamme esittelemme henkilön hänen harrastuksensa kautta. On kiehtovaa päästä kurkkaamaan, mitä jäsenemme tekevät arjen vastapainoksi. Mikä on sinun afterwork?

Lisäksi aloitamme seuraavassa lehdessämme täysin uuden palstan, jolla esittelemme asiakassuhteita. Asiakaspalaute -palstalla jututamme asiakastasi sinusta. Miltä yhteistyönne asiakkaan silmissä näyttää ja mitä kaikkea se on teille molemmille opettanut. Jos sinulla on ainutlaatuinen asiakassuhde, kerro siitä meille!

Lähetä meille sähköpostilla osoitteeseen toimitus@mma.fi lyhyt tarina ja kerro, miksi se sopisi hyvin johonkin edellämainituista palstoista. Lämmin kiitos jo etukäteen!