Myyntiguruksi School of Sales -koulutuksissa

Myyntiguruksi voit ehkä päästä tuurillakin. Saavutat myyntitaidoissasi takuulla huipputason jouhevammin, kun osallistut School of Sales -myyntikoulun valmennuksiin. Niissä rautaiset ammattilaiset jakavat parhaimmat käytännön oppinsa sinulle myynnissä menestymiseen.

MMA:n jäsenenä kynnys osallistua School of Salesin koulutuksiin on matalampi, sillä saat koulun kurssimaksut edulliseen jäsenetuhintaan.

Viisi hyvää syytä tulla mukaan

  1. Opit parhailta, sillä valmentajina koulutuksissa ovat myynnin huippuosaajat.
  2. Koulutuksissa opit konkretiaa, jota voit käyttää suoraan arjen myyntityössäsi.
  3. Myyntikoulu on sinulle nopein polku myynnin huippuammattilaiseksi.
  4. Valmennukset ovat tarkkaan räätälöityjä ja nimenomaan myyntiin keskittyviä kokonaisuuksia.
  5. Hinta-laatusuhde on enemmän kuin kohdillaan – MMA:n jäsenetuhinnalla varsinkin!

Valmentajat alan huippunimiä

Kaikkia School of Salesin valmentajia yhdistää palo myyntiin ja halu parantaa Suomen kilpailukykyä –kansainväliselle tasolle saakka. Pärjäämme kilpailussa vain, kun myynnin osaaminen on huippuluokkaa. Myyntikoulussa sinua valmentavat muun muassa nämä huippunimet:

Oona Kankkunen #myynninlähettiläs

Myynnin lähettiläämme Oona Kankkunen on Network & Growthin yrittäjävalmentaja. Hän auttaa suomalaisia yrityksiä ja yrittäjiä myynnin ja tunnettuuden kasvussa. Oonan missio on tehdä myynnistä näkemyksellistä ja sosiaalista sekä viestinnästä vetovoimaista. Hänen ammatillinen liekkinsä palaa myynnin modernisoimiseen ja myynnin arvostuksen parantamiseen Suomessa. Oona on rakentanut kymmenille yrityksille myynnin prosesseja, pelikirjoja ja valmentanut tuloksellisesti somea ja myyntiä. Oona tunnetaan myös #linkedinafterworkhelsinki-verkostoitumistapahtuman perustajana.

Sani Leino

Sani Leino on sosiaalisen liiketoiminnan sanansaattaja ja modernin myyntityön valmentaja. Sani tunnetaan yhtenä sosiaalisen myyntityön (Social Selling) pioneereista Suomessa. Hänellä on yli 13 vuoden kokemus erilaisista myynnin tehtävistä. Oman yrityksensä Social Company Oy:n kautta Sani on valmentanut tuhansia myyjiä ja asiantuntijoita sadoista eri yrityksistä.

Ilmoittaudu nyt kevään 2022 koulutuksiin

School of Sales tarjoaa joustavia oppimisen mahdollisuuksia sekä työelämässä oleville että työmarkkinoille tuleville. Saat jäsenenämme tuntuvan alennuksen kaikista näistä myyntikoulun koulutuksista:

29.3. Voittavan ratkaisun esittäminen ja asiakkuuksien kasvattaminen

20.4. Tulevaisuudenkestävä myynti

28.4. Uusasiakashankinnan tehopäivä

19.5. Myynti ja markkinointi saman pöydän äärelle

24.5. Vuorovaikutus-, neuvottelu- ja esiintymistaidot – Tunneäly myyntityössä™

31.5. Ostopäätöspsykologiaa myyjille – Tunneäly myyntityössä™