Jäsenlaskuista on löytynyt virheitä, joita korjaamme nyt – virheellisestä laskusta ei tarvitse ilmoittaa meille. Lue asiasta tarkemmin täältä ››

SalesDay tulee taas

Tämän vuoden Tampereen ammattikorkeakoulun järjestämässä SalesDayssä teemana on inhimillisyys myyntityössä. Tärkeä aihe, jonka jota sinä pääset nyt pureksimaan vastaamalla teemakyselyyn sekä ilmoittautumalla webinaarina järjestettävään ilmaiseen tapahtumaan.

Me olemme jälleen mukana SalesDayn yhteistyökumppanina, mikä on meille tärkeä osa ammattikorkeakouluyhteistyötämme.

Vastaa kyselyyn

Kaiken ympärillämme tapahtuvan voimakkaan digitalisoitumisen ja etäyhteyksien keskellä on tärkeää muistaa ihminen muuttumattomine perustarpeineen.

Hyvinvointimme ihmisinä pohjaa arvostavaan, reiluun ja huomioivaan vuorovaikutukseen sekä myönteisen yhteyden luomiseen muiden kanssa.  Miten nämä tarpeet toteutuvat nykypäivän myyntityössä? Pääseekö myyntipäivän aikana kokemaan hyvää yhteyttä muiden kanssa? Onko myyjä osana arvostavaa, reilua ja huomioivaa vuorovaikutusta eri tahojen kanssa toimiessaan?

Mitä kaikkea positiivista vaikutusta myönteisten yhteyksien rakentamisella voisikaan olla? SalesDay-teemakyselyn avulla otamme selvää siitä, miten antoisia kohtaamiset myyntiarjessa ovat ja miten niitä voisi kehittää entistäkin paremmiksi! Kiitos jo etukäteen, kun käytät 5–10 minuuttia aikaasi kertomalla kohtaamisistasi. 💜

Osallistu tapahtumaan 4. marraskuuta

Kyselyn kaikki vastaukset koostetaan yhteen, joiden innoittamina muun muassa panelistimme keskustelevat SalesDay-webinaarissa perjantaina 4. marraskuuta kello 8.30–12 siitä, miten ihmiset kohtaavat toinen toisensa ja miten kohtaamiset voisivat olla entistä antoisampia.

SalesDayn esiintyjäkaarti sisältää kovia nimiä: myynnin johtamisen yliopettaja Pia Hautamäki, tunnetaitovalmentaja ja johtamisen lehtori Pauliina Airaksinen-Aminoff, business director ja Myyntiradio-podcastin isäntä Jussi Rissanen, tunnetaitovalmentaja Mikko Parikka, kasvuvalmentaja ja myynnin lähettiläämme Oona Kankkunen sekä CEO ja Founder / Auntie Solutions Mervi Lamminen. Tule sinäkin kuulolle!