Hae kevään 2023 stipendiä myynnin ja markkinoinnin opiskelijallesi

Jaamme kahdesti vuodessa opinnoissaan erityisen hyvin menestyneille myynnin ja markkinoinnin opiskelijoille stipendejä. Stipendin avulla haluamme palkita ja innostaa alamme tulevaisuuden huippuosaajia. Opiskelijastipendimme on perustettu vuonna 2011 kunniapuheenjohtajamme Aarne Laaksosen täytettyä 100 vuotta.

Teemme valtakunnallisesti yhteistyötä eri oppilaitosten kanssa. Oppilaitosyhteistyöt ovat osa pitkäaikaista tavoitettamme kehittää ammattimaista myynti- ja markkinointityötä sekä parantaa alan arvostusta.

Muista perustella valintasi

Opettajana voit hakea stipendiämme opiskelijallesi, joka ansaitsisi tulla tänä keväänä palkituksi erityisen hyvistä suorituksistaan. Haun yhteydessä sinun tulee perustella valintaasi: onko opiskelija esimerkiksi edistynyt erityisen taitavasti ja ripeästi opinnoissaan, toteuttanut menestyksekkään projektin tai vaikkapa kirjoittanut kehujen arvoisen opinnäytetyön? Hae stipendiä tämän sivun alalaidasta löytyvällä lomakkeella.

Jaamme tänä keväänä opiskelijoille yhden 500 euron ja viisi 200 euron stipendiä. Hakumme on auki 30. huhtikuuta saakka.

Täytä lomakkeemme ja hae opiskelijastipendiä nyt

Onko opiskelijasi onnistunut opinnoissaan erityisen hyvin? Ansaitsisiko hän siitä kunnianosoituksen? Täytä lomake ja hae hänelle opiskelijastipendiämme!

  • Stipenditodistuksen toimitusta varten.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.