Kajaanilaisesta Mikko Heikkisestä valtuuston varapuheenjohtaja

mikko_heikkinen

Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA:n valtuuston varapuheenjohtajaksi on valittu MMA:n Kainuun yhdistyksen puheenjohtaja Mikko Heikkinen. 

Viime viikonloppuna Vantaalla kokoontuneen valtuuston asialistan kärjessä oli päätös ensi vuoden jäsenmaksusta. Sen valtuusto päätti säilyttää tämän vuoden tasolla. Työllisyyden parantuminen näkyy MMA:ssa ja työttömyyskassassa tässäkin suhteessa.

MMA:n 23 jäsenyhdistyksen valitsemat valtuustoedustajat pohtivat myös liiton tulevaisuutta, toiminnan suuntaa ja tarvittavia toimenpiteitä. Näitä tuloksia käytetään hyväksi työstettäessä MMA:n uutta strategiaa.

MMA:n valtuuston puheenjohtajana toimii hyvinkääläinen Ari Lipponen.

Heikkinen on myymäläpällikkö ja yhdistysmies

Valtuuston varapuheenjohtajaksi äänestyksen jälkeen valittu kajaanilainen Mikko Heikkinen työskentelee myymäläpäällikkönä Dressmannilla.

– Yhdistystoiminta on kiinnostanut minua aina. Olen ollut aikoinaan puheenjohtajana niin taloyhtiössä kuin metsästysseurassakin. Lisäksi toimin aktiivisesti Nuorkauppakamarissa.

MMA:n jäsen Heikkinen on ollut vuodesta 1998.  Kainuun paikallisyhdistyksen puheenjohtajaksi hänet valittiin vuonna 2013.  MMA:n valtuustossa hänellä on meneillään toinen kausi.

Myyntityö on Heikkiselle sydämenasia. Kollegat ja yhdistyskaverit tuntevat Heikkisen miehenä, joka tekee sen, minkä lupaa ja sataprosenttisella panoksella. Häntä on kehuttu ihmiseksi, joka omalla toiminnallaan osaa tehdä muiden elämästä paljon helpompaa.