KIILA-kuntoutuksella tukea työssä jaksamiseen – Jäsen, hae mukaan nyt!

Tarvitsetko tukea ja motivaatiota jaksamiseen työelämän muutoksen pyörteissä? Tai kaipaatko muutosta muuhun elämään kuten paremmat yöunet, liikunnan lisääminen tai ruokavalion muuttaminen? Hae nyt mukaan ensi syksynä alkavaan kuntoutukseen – paikkoja on rajoitettu määrä.

Kiila on Kelan kustantamaa kuntoutusta. Kiilasta on apua esimerkiksi, jos sinulla on 

  • pitkään vaivannut niska- tai selkävaiva tai muita niveloireita
  • terveysongelmia ja työssä selviytymistä heikentävä sairaus
  • vaikeuksia selviytyä työstä ja työtehtävistä
  • heikentynyt työnhallinta
  • jaksaminen koetuksella, uniongelmia

KIILA-kuntoutuksen tavoitteena on löytää hyvinvointia niin työhön kuin arkeen. Kiila turvaa työelämässä pysymisen parantamalla työkykyäsi ja tukemalla jaksamistasi. 

Kuntoutuksessa perehdytään työpaikkasi toimintatapoihin ja työolosuhteisiin sekä elämäntapoihisi. Kuntoutusprosessi suunnitellaan yhteistyössä työterveyshuollon, esimiehen ja työntekijän välillä, jolloin pystytään tehokkaasti vaikuttamaan hyvinvointiasi edistäviin tekijöihin.

Kaisankodin moniammatillinen valmennustiimi auttaa sinua löytämään uutta potkua, käytännön ohjeita ja elämäniloa saavuttaaksesi tavoitteesi. Oma aktiivisuutesi on tärkein muutoksen mahdollistaja, mutta tärkeän tuen saat myös kurssitovereistasi.

Kurssi on yksilökäyntien ja ryhmäjaksojen yhdistelmä.  Jaksoilla on mahdollisuus myös yöpymiseen.

Seuraava kuntoutuskokonaisuus alkaa syyskuussa 2020. Hakemusten on oltava esivalintataholla hakuajan päättymispäivään 15.6.2020 mennessä.

Lue lisää ja katso hakuohjeet