Kysely palveluista tulossa sähköpostiisi!

Haluamme palvella jäseniämme entistäkin paremmin, ja siksi teemme helmikuussa laajan palvelututkimuksen, jolla kartoitamme jäsentemme näkemyksiä ja kokemuksia MMA:n palveluista, eduista ja viestinnästä. Toivomme, että käytät noin 10 minuuttia arvokasta aikaasi ja vastaat maanantaina 10.2. sähköpostitse saamaasi jäsenkyselyyn. Vastausaikaa on kaksi viikkoa.

Arvomme kaikkien vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken 5 kpl 100 euron arvoisia GoGift-superlahjakortteja. Täydennämme samalla jäsenrekisteriämme siihen luvan antaneiden vastaajien yhteys- ja taustatiedoilla. Varsinaisen jäsenkyselyn vastaukset käsitellään anonyymisti, eikä yksittäisiä vastauksia yhdistetä vastaajaan.

Jäsenkyselyn toteuttaa yhteistyökumppanimme Sales Questor Oy, joka edustaa Suomessa kansainvälistä YouGov-tutkimusyritystä. Saat kyselyn osoitteesta messages-noreply@webropolsurveys.com

Tarvittaessa lisätietoa saat palvelu- ja kehityspäällikkö Samuli Myllyharjulta  (samuli.myllyharju@mma.fi / 020 122 4409) tai tutkimuksen tiedonkeruusta ja raportoinnista vastaavalta Ville Haikolalta (ville.haikola@questor.fi / 040 7722 651).