MMA:n kevään stipendihaku on auki – opettaja, hae stipendia ansioituneelle opiskelijalle

Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA:n kevään opiskelijastipendihaku on avattu. Stipendi on tarkoitettu myynti- ja markkinointialaa koskevien tutkintoon johtavien opintojen tai opinnäytetöiden palkitsemiseen.

MMA:n opiskelijastipendi on perustettu vuonna 2011 Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA:n kunniapuheenjohtaja Aarne Laaksosen täytettyä 100 vuotta.

MMA tekee valtakunnallisesti yhteistyötä eri oppilaitosten kanssa. Yhteistyö on osa MMA:n pitkäaikaista tavoitetta kehittää ammattimaista myynti- ja markkinointiyötä sekä kehittää alan arvostusta.

MMA jakaa opinnoissaan erityisen ansioituneille opiskelijoille stipendejä keväisin ja syksyisin. Stipendin avulla MMA haluaa palkita ja innostaa alan tulevaisuuden huippuosaajia.

Stipendia hakee opiskelijan opettaja, joka haun yhteydessä perustelee valintaansa. Valinnassa opettaja voi tuoda esille opiskelijan erityisen hyvän edistymisen opinnoissa, menestyksekkään projektin toteuttamisen tai erityisen hyvän opinnäytetyön tekemisen. 

Keväällä 2020 on jaossa ansioituneille opiskelijoille viisi 200 euron opiskelijastipendia sekä yksi 500 euron stipendi.

Opettaja, hae stipendiä opiskelijalle täältäKevään haku on auki 30.4.2019 asti. 

Opettaja, voit myös ilmoittautua MMA:n opettajalistalle ja tilata MMA:lta työelämäoppaita opetusta varten. Ilmoittaudu listalle: igor.parri@mma.fi 

 

Lue myös:

Myyntityön arvostusta parannetaan konkreettisilla teoilla – MMA kumppaniksi merkittävään myyntikilpailuun

Tiesitkö tämän provisiosta?