MMA:n opiskelijoiden Community Spirit -opiskelijastipendihaku auki

MMA jakaa myynnin ja markkinoinnin opiskelijoille jakaa tänäkin syksynä 18 Community Spirit -stipendiä, jokainen arvoltaan 50 euroa. Community Spirit -stipendissä palkitaan opiskelijayhteisöjen valopilkkujaa. Opiskelijaryhmän valopilkku on muita tsemppaavaa, iloinen ja muuten vain päivää piristävä persoona. Opiskelija tai ryhmä opiskelijoita hakevat itse valitsemalleen valopilkulle stipendiä. 

MMA kehittää ja tukee myynnin ja markkinoinnin opiskelijoiden yhteisöllisyyttä ja ammatillista identiteettiä tekemällä aktiivisesti oppilaitosyhteistyötä, tekemällä yhteistyötä erilaisissa opiskelijatapahtumissa, tukemalla opiskelijoita toimeksiannoin kursseilla ja tukemalla MMA:n opiskelijayhdistyksiä.

Ehdota Community Spirit stipendisaajaa TÄSTÄ 31.10.2019 mennessä.

 

Opiskelija, saat MMA:n BASIC opiskelijajäsenyyden maksuttomasti (norm. 384 €) koko opintojen ajaksi tai ALL IN -opiskelijajäsenyyden 9 €/vuodessa sisältäen myös vakuutukset! Jos olet töissä opintojen aikana, voit liittyä myös MMA:n työttömyyskassaan 117 e/vuodessa. Tsekkaa kaikki upeat myynnin ja markkinoinnin opiskelijan edut tästä