Palkitsimme jälleen alamme opiskelijoita stipendeillä

Meille on tärkeää kannustaa myynnin ja markkinoinnin tulevia osaajia opinnoissaan sekä samalla pitää alamme lippua korkealla yhteiskunnassamme. Siksi palkitsemme menestyneitä opiskelijoita opiskelijastipendillämme kahdesti vuodessa.

Kevään opiskelijastipendimme on myönnetty kuudelle myynnin ja markkinoinnin opiskelijalle, joista yhden palkitsimme 500 euron stipendillä ja viisi 200 euron stipendeillä. Stipendejä ovat hakeneet palkituille heidän opettajansa, jotka näkivät opiskelijoissaan lupaavaa myynnin ja markkinoinnin ainesta!

Teemme jatkuvasti yhteistyötä eri oppilaitosten ja opettajien kanssa. Yhteistyön avulla pyrimme kehittämään myynnin ja markkinoinnin koulutusta sekä parantamaan alan arvostusta opiskelijoiden joukossa.  

MMA:n stipendi

Perustimme stipendin yli kymmenen vuotta sitten, kun kunniapuheenjohtajamme Aarne Laaksonen täytti sata vuotta. Stipendimme on tarkoitettu myynti-, markkinointi- ja ostoalan opintojen ja opinnäytetöiden palkitsemiseen. Jaamme stipendejä kahdesti vuodessa keväisin ja syksyisin.

Stipendien saajat

500 euron stipendi

Inka Heikkilä
Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu

200 euron stipendit

Annie Hirvonen
Perho Liiketalousopisto

Jussi Saarman
Hämeen ammattikorkeakoulu

Maija Terho
Turun ammattikorkeakoulu

Riina Tuomala
Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu

Sanna Hyttinen
Savonia-ammattikorkeakoulu

Paljon onnea jokaiselle upeista suorituksista sekä tsemppiä tulevaan!