PHMMA muisti vähäosaisia

Päijät-Hämeen myynnin ja markkinoinnin ammattilaisten 80v juhlia vietettiin 30.8.2014 Tallukassa Vääksyssä.
Kertyneet onnittelurahat 2000e halusimme ohjata paikalliseen hyväntekeväisyyteen. Toimitimme 40kpl 50e K-citymarketin ruokalahjakorttia seurakunnan kautta jaettavaksi apua tarvitseville.

Diakoniajohtaja Elina Lehdeskoski Diakoniakeskus Mariassa otti lahjoituksen vastaan kiittäen.

-Tavoitteenamme on kohdata ihminen kokonaisvaltaisesti. Kun uusi henkilö tulee tapamaan diakoniatyöntekijää, hänen kanssaan tehdään koko elämäntilanteen kartoitus ja selvitellään tulojen ja menojen lisäksi myös muut elämänalueet. Taloudellisen avustamisen ohella annamme elämänhallinnan ja taloudenneuvontaa sekä ennen kaikkea henkistä tukea ja toivoa tulevaisuuteen. Pitkäaikainen työttömyys, sairaus, vammaisuus johtaa usein siihen, että toimeentulo on äärimmäisen niukkaa ja romahtaa yllätyksistä. Moni ihminen jää tällä hetkellä erilaisten kynnysarvojen väliin: saattaa olla palkkatuloja, mutta ne ovat niin pienet, että eivät riitä elämiseen, mutta kuitenkin niin suuret, että oikeus erilaisiin tukiin loppuu.

-Lahjoitusrahat kanavoidaan näiden diakoniatyöntekijöiden kontaktien kautta vähävaraisille lahtelaisille perheille. Meidän omat budjettivaramme taloudelliseen avustamiseen ovat varsin rajalliset ja kriteerit tiukat. Olemme iloisia ja kiitollisia siitä, että saimme jaettavaksi tätä lisärahaa, jota voidaan nyt antaa niihin perheisiin, jotka pahiten ovat jääneet erilaisten auttamisjärjestelmien ulkopuolelle tai väliinputoajiksi.

 class=