Saammeko esitellä: Myynnin kahvi

Kahvia nautitaan niin asiakaskäynneillä, yhteistyötä juhlistaessa kuin kauppoja klousattaessa. Nyt myynnin ammattilaiselle on tarjolla oma kahvi, jolla voi juhlistaa myyntiä, onnistumista ja kestävää asiakassuhdetta.

Myynnin kahvi on MMA:n ja Suomen suosituimman pienpaahtimon, Kaffan yhteistyötä. Sen maussa yhdistyvät kolumbialainen ”musta kulta” ja funkisti paahdettu ugandalainen papu. Samassa paketissa on potkua ja syvyyttä, makeutta ja täyteläisyyttä.

Myynnin kahvi on kestävän kehityksen mukainen, ekologisesti ja eettisesti tuotettu. Nämä ovat arvoja, jotka ovat MMA:lle tärkeitä. Tiedämme, mistä kahvi on tullut, kuka sen on viljellyt ja millaisissa olosuhteissa. Kun juot Myynnin kahvia  asiakkaasi kanssa, voit tuntea olosi hyväksi, sillä tuet reilua kaupankäyntiä: tuet viljelijöitä ja parannat yhteisöjen elinoloja.

Myynnin kahvilla on tarina, jota sinä olet jatkamassa. Se kertoo uurastuksesta, onnistumisesta ja hetkestä nauttimisesta. On välillä hyvä pysähtyä ja todeta itselleen: ”hyvää työtä”.

Myynnin kahvin ensimmäiset maistiaiset jaetaan Tampere Business Meetissa, jossa tapahtumaan osallistuvat ammattilaiset saavat paketin kotiin viemisiksi. Kerromme, mistä myynnin kahvia on saatavissa lähitulevaisuudessa. 
 

Kaffa Roasteryn kahvit paahdetaan ja pakataan käsityönä Helsingin Punavuoressa. Asiakas saa kahvin aina tuoreena – vastapaahdettuna. Paras kahvi on monen tekijän summa. Jotta kahvin laatu ja eettisyys voidaan taata, Kaffa Roastery ostaa kahvipavut mahdollisimman suoraan kahvitiloilta, turhia välikäsiä vältellen.