School of Sales -koulutuksille huippupalautteet

Tämän vuoden alusta lähtien jäsenemme ovat voineet osallistua erittäin edulliseen etuhintaan Suomen Ekonomien ja Kaupan Liiton perustaman School of Sales -myyntikoulun koulutuksiin. Jokainen koulutus on saanut loistavaa palautetta. Erityisesti osallistujat ovat hehkuttaneet kouluttajien innostavaa asennetta ja valmennuksissa saatuja käytännön oppeja.

School of Sales -myyntikoulu on tarkoitettu myyjille ja myynnin johdolle. Myyntikoulun tavoitteena on myyntiosaamisen arvostuksen kasvattaminen. Lisäksi koulu tarjoaa alan ammattilaisille konkreettisia ja käytännönläheisiä koulutuksia, joita ei saa näin kattavana ja yhtenäisenä kokonaisuutena muualta.   

Koulutukset täydentävät myyjien ammattiosaamista, ja niiden aiheet mietitään hyvin tarkkaan tarvelähtöisesti. Painopiste koulutuksissa on ollut B2B-myynnissä. Myös kehittyvä teknologia ja pehmeämmät asiat, kuten tunneälykäs myynti, ovat koulutusten keskiössä.  

Erinomaiset ja mukaansatempaavat valmentajat  

Pääosin School of Sales -koulutukset on järjestetty webinaareina, mutta tänä syksynä alkoivat myös kauan odotetut live-tilaisuudet. Valmentajina koulutuksissa ovat myyntialan huiput, jotka ovat myös tehneet tai tekevät edelleen myyntityötä.  

Palaute koulutuksista on ollut enemmän kuin loistavaa. Esimerkiksi strategisen myyntikoulutuksen vetäjää, Petri Parvista, kuvasi yksi osallistuja ihan timantiksi, jota olisi voinut kuunnella koko päivän. Hehkutusta on saanut myös useita koulutuksia vetänyt Sani Leino, jota kuvattiin muun muassa huippuesiintyjänä, joka inspiroi aina. 

”Sani osaa kertoa asiat vauhdikkaasti ja mielenkiintoa herättäen. Tämän päivän anti oli herättävää ja raakaa dataa, miten me myyjät luullaan osaavamme asiat, mutta totuus on kaukana tuosta.”  

Usein koulutusarvioissa on noussut esiin, että tilaisuuksissa on erittäin hyvä fiilis ja koulutukset myös buustaavat myynti-intoa ja kasvattavat tahtoa tehdä oma työ paremmin. Lisäksi koulutuksiin osallistujat ovat saaneet erinomaisia oivalluksia vietäväksi omaan työhön ja arkeen.  

”Päivä meni nopeasti ja oli täyttä asiaa. Oli mukava huomata että oli paljon asioita mitkä tukivat myös itse tehtyjä johtopäätöksiä myyntityöstä ja samalla sai hyvin vinkkejä mitä voisi tehdä vielä paremmin.”  

Saat kaikki School of Salesin koulutukset jäsenhintaan meiltä

School Of Sales tarjoaa joustavia oppimisen mahdollisuuksia sekä työelämässä oleville että työmarkkinoille tuleville. Saat jäsenenämme tuntuvan alennuksen kaikista myyntikoulun koulutuksista!

Myyjän polku

Myyntijohdon polku

Tuoreimmat artikkelimme