Stipendihakumme on nyt auki

Nyt on jälleen aika hakea stipendejä huippuluokan myynnin ja markkinoinnin opiskelijoille! Teemme valtakunnallisesti yhteistyötä eri oppilaitosten kanssa. Oppilaitosyhteistyöt ovat osa pitkäaikaista tavoitettamme kehittää ammattimaista myynti- ja markkinointityötä sekä parantaa alan arvostusta.

Jaamme joka vuosi opinnoissaan erityisen hyvin menestyneille myynnin ja markkinoinnin opiskelijoille stipendejä keväisin ja syksyisin. Stipendin avulla haluamme palkita ja innostaa alan tulevaisuuden huippuosaajia. Opiskelijastipendimme on perustettu vuonna 2011 kunniapuheenjohtajamme Aarne Laaksosen täytettyä 100 vuotta.

Opettajana voit hakea stipendiämme opiskelijallesi, joka ansaitsisi tulla tänä syksynä palkituksi erityisen hyvistä suorituksistaan. Haun yhteydessä sinun tulee perustella valintaasi: onko opiskelija esimerkiksi edistynyt erityisen taitavasti ja ripeästi opinnoissaan, toteuttanut menestyksekkään projektin tai vaikkapa kirjoittanut kehujen arvoisen opinnäytetyön?

Jaamme syksyllä 2021 opiskelijoille yhden 500 euron ja viisi 200 euron stipendiä.

Opettaja, hae nyt MMA:n stipendiä opiskelijallesi tämän sivun alalaidassa olevalla lomakkeella. Syksyn stipendihaku on auki 12.11.2021 asti. 

Hae loistokkaalle opiskelijallesi stipendiämme

Onko opiskelijasi onnistunut opinnoissaan erityisen hyvin? Hae hänelle opiskelijastipendiämme tällä lomakkeella!

  • Stipenditodistuksen toimitusta varten.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.