Tuottohöylä-podcast avaa uusia näkökulmia myyntiin ja markkinointiin

Ensimmäinen jakso kuunneltavissa Spotifyssa, iTunesissa ja Anchorissa

Tuottohöylä-podcastsarja vie kuuntelijat tutkimusretkille myynnin ja markkinoinnin mielenkiintoiseen maailmaan. Ensimmäisessä jaksossa vierailijana on Vainun Head of Real Time Sales Juho Kunttu.

Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA:n tuottamassa podcastsarjassa pureudutaan myynnin ja markkinoinnin ajankohtaisiin asioihin ja teemoihin, joita kuulijoille avaavat sarjan isännät Timo Sorri ja Atte Sallamo sekä alan huippuammattilaiset.

– Yksi 2020-luvun suurista trendeistä on markkinoinnin ja myynnin tiimien lähentyminen ja yhdentyminen. On mielenkiintoista päästä tonkimaan huippuasiantuntijoiden ja -johtajien ajatuksia ja kokemuksia myynnistä ja markkinoinnista, iloitsee Sorri.
 

Kokemusta, näkemystä ja osaamista alan ammattilaisille

Tuottohöylän jaksot ilmestyvät Spotifyhin, iTunesiin sekä Anchoriin noin kahden viikon välein kevään 2020 aikana. Tuottohöylä-podcast sopii kaikille alalla toimiville ja itsensä kehittämisestä kiinnostuneille, ja sarjaa voi helposti kuunnella työmatkoilla, -paikalla tai vapaa-ajalla.

– On aivan upeaa, miten Suomen osaavimmat myynti- ja markkinointi-ihmiset jakavat itseään säästelemättä kokemuksiaan, näkemyksiään ja osaamistaan, jolla näiden yritysten tulos on syntynyt, kertoo Sallamo ja kannustaa alan ammattilaisia ottamaan saman tien Tuottohöylän kuuntelulistalle.  
 

Miten Real Time Sales -malli toimii?

Ensimmäinen tuottohöylän jakso on jo kuunneltavissa Spotifyssa, iTunesissa ja Anchorissa. Jaksossa pureudutaan siihen, kuinka myynnin ja markkinoinnin yhteispeli voi parhaimmillaan toimia Real Time Sales -mallilla. Mallia kuulijoille jaksossa avaa Vainun Head of Real Time Sales Juho Kunttu.

Kuuntele Tuottohöylä -podcast:

Spotifyssa
Anchorissa
iTunesissa

MMA on työelämäsi asiantuntija ja turva

Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA tarjoaa alan ammattilaisille turvaa ja asiantuntijuutta. Jäsenenä hyödyt konkreettisesti: voit esimerkiksi käyttää lakipalveluja, palkka- ja työsuhdeneuvontaa ja osallistua meidän monipuolisiin koulutuksiin. Jäsenyyteen sisältyy myös työttömyyskassan jäsenyys.

Tutustu jäsenetuihimme ja liity tästä!