TYK-kurssi auttaa takaisin työkuntoon

Tyk_kuntoutus

TYK-kuntoutus on hyvä keino silloin, kun sairaudet ja oireet ovat alkaneet haitata työn tekemistä ja heikentävät tai uhkaavat heikentää työkykyä.

Oletko kärsinyt pitkään selkäsairaudesta tai muusta tuki- ja liikuntaelinvaivasta ja koet työkykysi selvästi alentuneeksi? Vaikeuttaako työssä selviytymistä pidemmän aikaa jatkunut uupuneisuus, ahdistuneisuus tai masennus? Mikäli näin on, sinulla saattaa olla mahdollisuus päästä MMA:n omaan TYK-kuntoutukseen.

Kuntoutuksen 1. jakso alkaa 14.3.2016 ja jaksot kestävät yhteensä 33 päivää noin puolentoista vuoden aikana. Toteuttajana toimii Savonlinnan Kerimäellä sijaitseva Herttuan Kuntoutuskeskus.  Kuntoutukseen voivat hakea niin työsuhteessa olevat kuin yrittäjinä toimivat MMA:n jäsenet. Ryhmän koko on kahdeksan.

TYK-kuntoutus sisältää monipuolisesti jokaisen omaan työkykyyn,  jaksamiseen sekä omien tavoitteiden saavuttamiseen liittyvää tukea ja ryhmässä työskentelyä. Jaksot sisältävät mm. työ- ja toimintakykyyn liittyviä tutkimuksia ja mittauksia, yksilöllistä ohjausta, ryhmäkeskusteluja ja liikuntaa.

Lue lisää MMA:n TYK-kuntoutuksesta

Muista myös alkuvuoden MMA-merkkihuolto! Lue lisää.