Työtä tarjolla ict-yrityksen myynnissä ja markkinoinnissa – hakuaikaa jatkettu

Nyt on tarjolla huipputilaisuus kouluttautua ja työllistyä ict-palveluiden myynnin tehtäviin! Markkinointi-instituutti ja ict-toimialan kasvuyritykset kouluttavat jälleen 13 henkilöä.

Koulutuksen hakuaikaa on jatkettu! Vielä mahtuu mukaan hyviä hakijoita. Täytä hakemuksesi te-palvelujen sivulla viimeistään 13.10.

Viime ohjelmasta työllistyttiin mm. seuraaviin tehtäviin: myyntipäällikkö, key account manager, myyntiedustaja ja markkinointipäällikkö.

Koulutuksen tavoitteena on työllistää osallistujat em. yrityksiin ja edellisellä kerralla työllistyivät lähes kaikki. MMA on ollut mukana kehittämässä ohjelmaa, joka on suunnattu työttömille, työttömyysuhan alaisille, koulutustaan vastaamattomissa työtehtävissä oleville tai määräaikaisessa työsuhteessa oleville, joiden sopimus on päättymässä.

Ohjelmaan (5kk) sisältyy työssäoppimis-/harjoittelujakso myynnin tehtävissä ja myynnin käytännönläheinen opiskelu (16 tehokasta lähipäivää). Koulutuksen lähiopetuspäivät pidetään pääosin Espoossa.

Koulutusohjelmaan sisältyy mm.

  • Yritys- talous ja liiketoiminnan osaamisen perusteita
  • Yritysmyynnin ja -markkinoinnin perusteita ja erityispiirteitä
  • Asiantuntijapalveluiden myynnin elinkaarikehittäminen
  • Asiantuntemusmyynnin uusi psykologia ja vuorovaikutustaidot
  • Myynnin digitalisaatio
  • Asiakastyytyväisyys- ja laatukäsitteet
  • Tuloksellisen myynnin kannattavuusajattelu
  • Opiskelijan coaching ja mentorointi 

Yritykset arvostavat ohjelmaan hakijoissa hyvää asennetta ja motivaatiota. Tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa ja olet innokas oppimaan uutta. Sinulta ei edellytetä välttämättä kokemusta ict-alasta, mutta siitä voi olla hyötyä. Hyvä suomen kielen taito on tärkeä. Esim. kohtuullinen englannin kielen taito voi olla etu joissakin harjoitteluyrityksissä.                                          

Ohjelmassa tehdään koulutussopimus, jolloin on mahdollisuus hakea peruspäivärahaa, ansiopäivärahaa tai työmarkkinatukea ja kulukorvausta. Koulutus on maksuton. Ohjelman järjestävät Ely-keskus, TE-palvelut ja Markkinointi-instituutti.

Lisätietoja antavat Markkinointi-instituutista yrityskouluttaja Esko Vuorio, puh. 050 412 1768, sähköposti: esko.a.vuorio@outlook.com ja asiakkuuspäällikkö Saana Markkola, saana.markkola@markinst.fi
 
Täytä hakemuksesi te-palvelujen sivulla viimeistään 7.10. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana, joten haethan mahdollisimman pian. Koulutusnumero  687792

Huom, tärkeää! Prosessin edistämiseksi ja sinulle sopivan yhteistyöyrityksen löytymiseksi täytäthän osaamisprofiilisi mahd. pian myös kouluttajan verkkosivuilla.
 

Huomaa, että ohjelma on suunnattu työttömille, työttömyysuhan alaisille, koulutustaan vastaamattomissa työtehtävissä oleville tai määräaikaisessa työsuhteessa oleville, joiden sopimus on päättymässä.